Heb je deze week het Apple-nieuws niet allemaal kunnen volgen? Geen paniek! Dit is het belangrijkste iPhone nieuws van de week op een rijtje.

Apple registreert drie nieuwe iPhones in Europa voor dit najaar
Apple heeft zojuist drie onaangekondigde iPhones geregistreerd bij een Europese consumentencommissie. Dat maakt het zo goed als zeker dat we in september drie nieuwe iPhones te zien krijgen. Apple is verplicht om nieuwe producten bij deze keuringscommissie in te dienen, wat het een goede bron maakt om onaangekondigde producten te ontdekken. Op die manier kwamen we onder meer van het bestaan van de iPhone 8, AirPods en MacBook Pro met Touch Bar te weten.

Studenten opgelet: krijg gratis Beats bij aanschaf van een Mac of iPad Pro
Apple geeft studenten die een iMac, MacBook of iPad Pro aanschaffen een gratis Beats cadeau. Deze koptelefoon komt bovenop de speciale studentenprijzen. Lees alles over de Back to School-actie van dit jaar.Je wilt er als student misschien nog niet aan denken, maar na de vakantie breekt weer een nieuw schooljaar aan. Om dit vooruitzicht ietwat op te fleuren, heeft Apple ook dit jaar weer een fraaie Back to School-actie. Bij aanschaf van een iMac, MacBook of iPad Pro krijg je namelijk een gratis Beats-hoofdtelefoon.

Apple onthult MacBook Pro 2018 met snellere chips, nieuw toetsenbord en meer
Apple heeft de MacBook Pro met Touch Bar vernieuwd. Nu de MacBook Pro 2018 officieel onthuld is, weten we meer over de specificaties, nieuwe toetsenborden, ondersteuning voor True Tone en meer. Vanuit het niets presenteert Apple een upgrade van de MacBook Pro 2018. Deze heeft nog steeds hetzelfde design als zijn voorganger en richt zich vooral op verbeteringen achter de

Download nu iOS 11.4.1 met verbeterde ‘Zoek mijn AirPods’ en meer
De update naar iOS 11.4.1 is nu te downloaden voor je iPhone en iPad. De software fixt enkele bugs, verbetert ‘Zoek mijn AirPods’ en maakt je Apple-apparaat lastiger te kraken. Apple heeft iOS-versie 11.4.1 vrijgegeven. Het is een kleine, maar handige update met enkele bugfixes. Daarnaast wordt de stabiliteit van Zoek mijn AirPods verbeterd. Bij sommige gebruikers werd de laatst beschikbare locatie niet getoond. Ook het probleem dat Exchange-accounts niet goed synchroniseren tussen verschillende Apple-apparaten wordt opgelost.

10 Jaar App Store: Nederlandse app-makers over Apples appwinkel
De App Store viert vandaag zijn tiende verjaardag. Niemand heeft de veranderingen van deze winkel zo sterk ervaren als de app-makers zelf. iPhoned praat met een aantal bekende Nederlandse ontwikkelaars. Op 10 juli 2008 introduceerde Apple de App Store met maar 500 apps. Een jaar later kwam het bedrijf al met de legendarische marketingslogan “there’s an app for that” op de proppen. Tien jaar later is dat zeker zo, want de teller staat inmiddels op circa twee miljoen verschillende applicaties.