iPhone Reparatie

iPhone reparatie Limburg: kwaliteit, service & snelheid

Laat vandaag nog je iPhone reparatie uitvoeren bij iPhone reparatie Limburg. Hieronder vind je een overzicht van alle toestellen. Selecteer je toestel in de onderstaande lijst en kies vervolgens wat er gerepareerd moet worden. Wij kunnen vrijwel alles repareren, van iPhone scherm reparatie, batterij vervangen tot moederbord reparaties. Waar het voor andere stopt gaat het voor ons verder. Heb je vragen? Neem direct contact op met onze klantenservice!

Laat vandaag nog je iPhone repareren!

Goed om te weten is dat wij enkel gebruik maken van originele onderdelen. Standaard ontvang je 12 maanden garantie op elke iPhone reparatie. Mocht je willen kiezen voor een goedkoper alternatief? Geen probleem! Op verzoek van de klant bieden wij de mogelijkheid om te kiezen voor OEM of kopie onderdelen. Bij ons is klant namelijk koning. Alle prijzen op de website zijn inclusief BTW en montage.

iPhone reparatie klaar terwijl je wacht!

iPhone reparatie klaar terwijl je wacht!

iphone scherm reparatie

1) iPhone scherm vervangen

In de top 3 van elke telefoon reparatie staat een scherm reparatie op plaats 1, zo ook bij ons! Wij kunnen je iPhone scherm vervangen met 3 verschillende kwaliteiten. Je kunt bij ons namelijk kiezen voor een; Pulled origineel scherm, een refurbished scherm of een kopie scherm. Alle iPhone schermen die wij vervangen, worden stofvrij gemonteerd. Tevens bieden wij de mogelijkheid om een screen protector op je iPhone te plaatsen. Voor meer informatie, neem direct contact met ons op.

iphone accu vervangen

2) iPhone batterij vervangen

Het is raadzaam om de batterij elke 2 jaar te vervangen. Je gebruikt je iPhone elke dag en dat vraagt veel capaciteit van de batterij. Een kapotte batterij in de iPhone is te herkennen aan het trager worden van je toestel en / of het uitvallen tijdens intensief gebruik. Wij monteren altijd een originele Apple batterij tenzij je kiest voor een verbeterde variant namelijk de Yanec batterij. Tip: controleer de batterij capaciteit. Ga naar instellingen -> batterij -> batterijconditie. Geeft de capaciteit een bereik aan van 85% of minder? Laat dan direct de batterij vervangen.

iphone dock vervangen

3) iPhone dock connector vervangen

Maakt je iPhone geen verbinding met de oplaadkabel of de USB poort? Dit is een veelvoorkomend probleem. Op het moment dat je de iPhone in de broekzak draagt komt er stof en vuil in de dock aansluiting. Door het herhaaldelijk insteken van de usb kabel ontstaat er slijtage. Gelukkig voor ons geen probleem om te repareren!

iPhone reparatie klaar terwijl je wacht!

Maak je iPhone reparatie compleet!

Op het moment dat wij je toestel in reparatie hebben kunnen wij de volgende producten met korting aanbieden. Profiteer van deze aanbiedingen!

Tempered glass €10

Laat gelijk professioneel en stofvrij een Tempered glass plaatsen van de hoogste kwaliteit!

Tempered glass €10

Laat gelijk professioneel en stofvrij een Tempered glass plaatsen van de hoogste kwaliteit!

Tempered glass €10

Laat gelijk professioneel en stofvrij een Tempered glass plaatsen van de hoogste kwaliteit!

Waarom iPhone Service Limburg?

  • Nergens goedkoper
  • 12 maanden garantie
  • Geen oplossing = geen betaling
  • Gratis onderzoek
  • Meer dan 12 jaar ervaring

Een kijkje van binnen nemen…

Ben je benieuwd hoe de iPhone er van binnen uit ziet? Wij van iPhone service Limburg willen dit graag met je delen. Alle onderdelen die je ziet op de foto hebben wij op voorraad en komen rechtstreeks van Foxconn. Foxconn is de fabriek waar Apple haar producten laten produceren. Aangezien wij de juiste contacten hebben in deze Chinese fabriek, kunnen wij als een van de weinige in Nederland de ‘echte’ originele onderdelen leveren en  tevens monteren op elk type toestel.

iPhone reparatie limburg