Reviews

    5 star review  Super service kan niet meer zeggen top!

    thumb Jessica Roex van Osch
    5/24/2017

    5 star review  Iphone 6 perfect gemaakt. Bedankt!

    thumb Ralph Penris
    12/05/2017

    1 star review  Slechte service. 2 weken moeten wachten op de prijsopgave en als je aangeeft dat de reparatie te duur is, dus het product niet wilt laten repareren krijg je niks meer van ze te horen. 3 weken later, nadat ik was gebeld voor de prijsopgave, heb ik zelf eens opgebeld hoe het ervoor stond, dat wist hij nog niet, dezelfde dag zou hij mij terug bellen en hij heeft de hele week niets van zich laten horen. Na die week heb ik zelfs maar weer eens moeten bellen of ik hem kon komen halen, hij wist het NOG STEEDS NIET, hij zou dezelfde dag weer terug bellen en wat denk je WEER NIET TERUG GEBELD. Zelf de dag erna gebeld en ik kon hem eindelijk komen halen. Uiteindelijk heb ik 5 weken moeten wachten voordat ik mijn product terug had. SLECHTE EN DURE SERVICE. MIJN ADVIES BRENG UW PRODUCT NOOT HIERHEEN.

    thumb Gijs van den Boogaard
    1/31/2016

    5 star review  Top bedrijf met super snelle professionele reparatie! Ik zou het iedereen aanraden

    thumb Sandra Kerstgens-Van Den Bosch
    10/10/2016

    5 star review  Super service voor het maken van mijn zoon zijn iphone 4s bedankt

    thumb Danny van Wersch
    5/31/2014

    5 star review  Originele onderdelen en super snel gemaakt. Bedankt en ga zo door!

    thumb Tim Hendrikx
    10/16/2016

    5 star review  Top service! Helaas was de IPhone niet meer te redden maar erg behulpzaam en super vriendelijk.

    thumb Paul Swagers
    6/08/2016

    5 star review  Gisteren glas van iphone 5s vervangen. Prima werk. Snel en redelijke prijs en dicht in de buurt. Top!

    thumb Paul van der Kolk
    8/22/2015

    5 star review  Goeie service

    thumb Wendy Penris-klonen
    12/05/2017

    5 star review  Super service iPhone zat flinke barst in of zowel stuk glas eruit en kreeg hem weer als nieuw terug zeer tevreden Heb nu wel hoesje gekocht

    thumb Vanes Fredrika
    10/29/2015

    5 star review  Gisteren mijn iphone weg gebracht voor flinke schade aan de voorkant. Scherm gebarsten en her en der gele plekjes in het beeldscherm. Meteen gebeld naar deze service, en ik kon hem meteen komen brengen. Vandaag kunnen ophalen en hij ziet er uit als nieuw! Geen gele plekken meer in het beeld en een scherm dat niet gebarsten is! Wat een top service, zeker het geld waard!

    thumb Marita Palm
    7/11/2015

    5 star review  Vandaag langs gegaan met mijn IPhone 8 plus , volgens mijn veronderstelling was het glas kapot . Ingeleverd met de opdracht dit te vervangen binnen het kwartier een telefoontje gekregen met de mededeling dat niet het glas kapot was maar de screensaver . Kon de telefoon weer ophalen zonder kosten. Top omdat eerlijkheid beloond moet worden toch 10€ gegeven om een ijsje te kopen. Helemaal Happy bedankt

    thumb Jozef van Geenen
    8/01/2018

    5 star review  Dochter iPhone scherm kapot binnen 1 uur al nieuwe erop prima service !!!

    thumb Tina Tina
    3/29/2017

    5 star review  Super snelheid en super service!!!

    thumb Fred Tops
    10/24/2015

    5 star review  They were so helpful. I dropped it in water, and then dropped it on the hard tiled floor. 2 perfect repairs. Thanks.

    thumb Pip Abbott
    1/25/2016

    5 star review  Scherm reparatie 6s laten doen werkt weer perfect wel prijzig maar goede service en kwaliteit is ook iets waard echt top ���

    thumb Cavin Moonen
    11/07/2016

    5 star review  Vriendelijk, snelle en goede service, ruime openingstijden. Ik heb een iPhone 4S batterij laten vervangen, iPhone 5S waterschade, iPhone 5S scherm stuk. Daarbij 2 anderen naar iPhone Service Limburg doorverwezen en zij zijn ook goed geholpen.

    thumb Céline Zilverdauw
    2/10/2018

    5 star review  Snelle, goede service!!!

    thumb Brigitte van Loon
    4/18/2018

    5 star review  Netjes gemaakt en goede service! Aanrader.

    thumb Rik Driessen
    10/18/2016

    5 star review  Snelle en goede service! Top!

    thumb John Drinckwaard
    12/01/2016

    5 star review  Hele goede service! Communiceert goed met zijn klanten en levert super kwaliteit! Ik had mijn telefoon smiddags gebracht en kreeg savonds al een telefoontje dat de telefoon gemaakt was 🙂 (ging om een scherm reparatie) nog bedankt voor de goede service 🙂 ! Ik raad je bij iedereen aan!

    thumb Aydin Yilmaz
    1/11/2016

    5 star review  Helemaal toppie. 3 maanden geleden nieuwe voorruit op mn iphone gemonteerd. Zat nu een hoekje los. Vanmiddag afgegeven in schinveld. Zojuist thuisbezorgd in heerlen. Onder garantie. Dank je Iphoneservice

    thumb Paul Frissen
    8/20/2014

    5 star review  's Middags gebracht, 's avonds al klaar! Supersnelle service! Het scherm had gele en rode strepen en reageerde niet meer goed. Perfect gemaakt, doet het weer prima.

    thumb Patrizia Pattinama-Usai
    11/23/2015

    5 star review  iPhone scherm binnen 2 uur vervangen, kon ‘s avonds na mijn werk nog langskomen en 2 uur later weer ophalen. Alles werkt nu weer perfect. Geweldige service tegen een prima prijs! Aanrader!

    thumb Janna Jja
    4/16/2018

    Top service! In de winkel werd me geadviseerd een nieuwe iPhone te kopen aangezien mijn iPhone niet meer te repareren was. Vervolgens contact opgenomen met iPhone service Limburg en mijn telefoon was binnen een paar uur gemaakt voor weinig geld!

    thumb Dionyse Vijgen
    8/27/2018

    5 star review  Super snelle service, heel behulpzaam en vriendelijk, echt een aanrader 👌👍👍👍

    thumb Giovanni Ghignatti
    8/18/2016

    Super snelle service. Binnen 2 uur een nieuw scherm voor mijn iPhone ! Gewoon ‘savonds na mijn werk. Echt aan te bevelen!

    thumb Carin Jacobs
    10/04/2018

    5 star review  Vanmiddag mijn iPhone gebracht om het scherm te laten vervangen en 3 uur later weer in gebruik

    thumb Marlies En Joost Geurts-Bex
    2/09/2018

    5 star review  Gister mijn iphone laten repareren, om 15:30 afgegeven en 18:30 kon ik die weer ophalen en alles werkt weer perfect!! Bedankt voor de lieve service 😉

    thumb Live Yourlife
    1/23/2018

    5 star review  Super service! Om 18h de iPhone afgeven voor schermreparatie en om 19.30h klaar!

    thumb Bjorn Brull
    2/19/2015

Copyright © 2018 iPhone Service Limburg