Apple Watch Serie 3 Reparatie

Apple watch serie 3 reparatie

Op deze pagina vind je een overzicht van de Apple Watch Serie 3 reparaties die wij uitvoeren. Alle prijzen op deze pagina zijn inclusief BTW en montage. Op elke Apple Watch reparatie geven wij 12 maanden garantie. Bekijk hieronder onze scherpe prijzen:

Apple Watch Serie 3 Reparatie
Watch Serie 3 38MM scherm reparatie€ Op aanvraag
Watch Serie 3 42MM scherm reparatie€ Op aanvraag
Watch Serie 3 batterij vervangen€ Op aanvraag

Vandaag je Apple Watch Serie 3 reparatie laten uitvoeren terwijl je wacht? Dat kan, zelfs in deze corona tijd!
Bel nu: 06-24276167 of mail naar info@iphoneservicelimburg.nl

Apple Watch reparatie Schinveld

Laat je Apple Watch serie 3 repareren door gespecialiseerde monteurs van iPhone Service Limburg. Het Apple Watch scherm is ontzettend breekbaar en het kan zomaar zijn dat je een barst in je scherm hebt. Wil je snel je Apple Watch reparatie laten uitvoeren? Dan ben je bij iPhone Service Limburg aan het juiste adres. Wij hebben een aantal Apple Watch experts in dienst die je Apple watch reparatie snel en vakkundig uitvoeren. Meest voorkomende problemen met je Apple Watch:

  • Scherm kapot van je Apple Watch
  • Batterij snel leeg
  • Vochtschade

Apple Watch batterij snel leeg

Gaat de batterij van je Apple Watch snel leeg of valt deze uit op een bepaald moment? Dan is de batterij waarschijnlijk aan vervanging toe. Neem direct contact met ons op voor verdere informatie.

Stuur je Apple Watch voor reparatie op

Ben je niet in de gelegenheid om je Apple watch af te geven in Schinveld? Ook dit is geen probleem. Stuur je Watch voor reparatie kosteloos naar ons op! Hoe je dat doet, lees je hier

Duizenden tevreden klanten

Originele onderdelen

12 Maanden garantie

No cure No Pay