iPad reparatie Limburg

iPad reparatie Limburg met kwaliteit, service & snelheid

Hieronder vind je een overzicht van de iPad toestellen die wij repareren. Selecteer je iPad  en kies vervolgens de iPad reparatie die uitgevoerd moeten worden. Wij kunnen vrijwel alles repareren; van scherm vervanging tot moederbord reparaties. Heb je vragen? Neem direct contact met ons op!

Laat vandaag je iPad reparatie uitvoeren!

Bij iPad reparatie Limburg maken wij enkel gebruik van originele onderdelen die kwaliteit gecertificeerd zijn (Q.C). Standaard ontvang je 12 maanden garantie. Mocht je willen kiezen voor een goedkoper alternatief? Geen probleem! Op verzoek van de klant kunnen wij kopie onderdelen plaatsen. Bij ons is klant koning. Alle prijzen op de site zijn inclusief BTW en montage. Selecteer hieronder je toestel en kies vervolgens de iPad reparatie die je wilt laten uitvoeren.

p

Ik weet niet welke iPad ik heb? Klik hier om te kijken welke iPad jij in gebruikt!

Vandaag je iPad laten maken?

Bel: 06-24276167

MA-VRIJ 08:30-18:00 

WhatsApp

Op werkdagen binnen 4 uur een reactie

E-mail

Op werkdagen binnen 4 uur een reactie

Waarom iPad Service Limburg?

  • Nergens goedkoper
  • 12 maanden garantie
  • Klaar terwijl je wacht
  • Meer dan 12 jaar ervaring

Zie wat een iPad reparatie inhoud…

Ben je benieuwd hoe de iPad er van binnen uit ziet? Wij willen dit graag met je delen. Alle onderdelen die je ziet op de foto hebben wij op voorraad en komen rechtstreeks van Foxconn. Foxconn is de fabriek waar Apple haar producten laten produceren. Aangezien wij de juiste contacten hebben in deze Chinese fabriek kunnen wij als een van de weinige in Nederland de ‘echte’ originele onderdelen leveren en  tevens monteren op elk type toestel.

iPad teardown

iPad teardown