fbpx

Kom je niet uit de buurt?

Stuur je toestel naar ons op

Bij iPhone Service Limburg kun je zorgeloos en kosteloos je toestel opsturen. Het enigste wat je hoeft te doen is online een reparatie formulier in te vullen en je pakket af te leveren bij een PostNL punt. Een verzend label ontvang je kosteloos per mail. Vanaf dat moment nemen wij alles van je over!

Pak je toestel in

Een verzend label ontvang je van ons

Prijs opgave

Wij bellen of mailen met een prijsopave

Reparatie

Indien akkoord start de reparatie direct

Terug thuis

De volgende dag ontvang je, je toestel terug

Woon je niet in de buurt?

Voor iPone Service Limburg is dit geen enkel probleem. Wij krijgen wekelijks toestellen opgestuurd uit het hele land en buitenland. Dit verzend proces verloopt via PostNL en is voor jou geheel kosteloos! Pakketten worden standaard verzekerd tot 1000euro. Pak je pakketje goed in en lever het af bij een PostNL punt.

Reparatie aanmeden

Ben je van plan je pakket op te sturen? Vul dan eerst ons aanmeld formulier volledig in met je gegevens. Vervolgens ontvang je van ons een bestigings mail. Deze e-mail print je uit en voeg je toe aan het pakket. Een verzendlabel en track en trace code ontvang je binnen 1 uur in je mailbox. Print het label uit en plak hem op de doos. De verzendkosten zijn al betaald.

Snel service

Indien je het pakket opstuurt maak je automisch gebruik van onze snelservice. Dit houd in dat je toestel op de dag van ontvangst gelijk gerepareerd word. Uiteraard zullen wij ten alle tijden je toestel onderzoeken en een prijsopgave aan je doorgeven. Ga je akkoord met de reparatie prijs dan zullen wij direct je toestel repaeren en terug sturen. De volgende dag ontvang je je gerepareerde toestel thuis..

Betaling

Indien je toestel gerepareerd is ontvang je van ons een factuur met een iDeal link. Zodra je betaling is bevestigd sturen wij het toestel direct retour.

Verzekerd versturen

Pakketen die wij ontvangen of versturen zijn voorzien van een verzeker service bij PostNL. Wij verzekeren elk pakket tot 1000euro. Verzending van en naar ons is geheel op eigen risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade of verlies van het toestel.

Data

Wij adviseren ten alle tijde een backup van alle gegevens op het toestel te maken in iTunes of in iCloud. Het toestel kunt u vervolgens leeg of met een eventuele toegangscode naar ons opsturen. Zo hebben wij alle mogelijkheid je toestel volledig te testen. Zowel voor als na de reparatie.

Onderzoekskosten

Blijkt je toestel niet te herstellen of zie je af van de reparatie houd er dan rekening mee dat wij 39,00 euro onderzoekskosten in rekening brengen. 

Hoelang ben ik mijn toestel kwijt

Doorgaans als je op Maandag je toestel verstuurd ontvang je het toestel Woensdag ochtend weer retour. 

Wat zeggen klanten over ons

Geweldig geholpen. Iphone 5 gaf geen extern geluid . Binnen 1 uur klaar! toppy

Gemmie Kleinjans


Top service! Telefoon in afgeschreven status binnengebracht, zelfde dag weer zo goed als nieuw! Aanrader! Dank!

Joost de Vries

Vanmiddag mijn iPhone gebracht om het scherm te laten vervangen en 3 uur later weer in gebruik.

Marlies Geurts-Bex

Super service kan niet meer zeggen top!

Jessica Roex van Osch

Aanmeld formulier

Wij willen je vriendelijk vragen het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Heeft je toestel meerdere mankementen? Dan reduceren wij de prijs en kun je gebruik maken van een combi deal. Heb je vragen? Neem dan contact op met onze klanten service.