iPhone Reparatie

iPhone reparatie Limburg: kwaliteit, service & snelheid

Laat vandaag nog je iPhone reparatie uitvoeren bij iPhone reparatie Limburg. Hieronder vind je een overzicht van alle toestellen. Selecteer je toestel in de onderstaande lijst en kies vervolgens wat er gerepareerd moet worden. Wij kunnen vrijwel alles repareren, van iPhone scherm reparatie, batterij vervangen tot moederbord reparaties. Waar het voor andere stopt gaat het voor ons verder. Heb je vragen? Neem direct contact op met onze klantenservice!

Laat vandaag nog je iPhone repareren!

Goed om te weten is dat wij enkel gebruik maken van originele onderdelen. Standaard ontvang je 12 maanden garantie op elke iPhone reparatie. Mocht je willen kiezen voor een goedkoper alternatief? Geen probleem! Op verzoek van de klant bieden wij de mogelijkheid om te kiezen voor OEM of kopie onderdelen. Bij ons is klant namelijk koning. Alle prijzen op de website zijn inclusief BTW en montage.

iPhone reparatie klaar terwijl je wacht!

iPhone reparatie klaar terwijl je wacht!

iphone scherm reparatie

1) iPhone scherm vervangen

Is je iPhone-scherm gebarsten na een ongelukkige val? Onze bekwame technici zijn experts in het vervangen van kapotte schermen. We gebruiken alleen hoogwaardige vervangende onderdelen, zodat je iPhone er na reparatie weer als nieuw uitziet. Of je nu een iPhone X, XR, 11, of de nieuwste 14-serie hebt, we kunnen het scherm snel vervangen, zodat je weer volop van je iPhone kunt genieten.

iphone accu vervangen

2) iPhone batterij vervangen

Merk je dat de batterij van je iPhone steeds sneller leegloopt of plotseling uitvalt? Dan is het hoog tijd om je batterij te laten vervangen. Bij iPhone Reparatie Experts gebruiken we alleen originele batterijen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Na de batterijvervanging kun je weer probleemloos de hele dag door je iPhone gebruiken zonder je zorgen te maken over een lege batterij.

iphone dock vervangen

3) iPhone dock connector vervangen

Werkt de oplaadpoort van je iPhone niet meer goed? Of heb je problemen met het aansluiten van accessoires via de dock-connector? Onze vakkundige technici kunnen de dock-connector snel en professioneel vervangen. Na de reparatie kun je je iPhone weer gemakkelijk opladen en al je favoriete accessoires gebruiken.

iPhone reparatie klaar terwijl je wacht!

Maak je iPhone reparatie compleet!

Op het moment dat wij je toestel in reparatie hebben kunnen wij de volgende producten met korting aanbieden. Profiteer van deze aanbiedingen!

Tempered glass €10

Laat gelijk professioneel en stofvrij een Tempered glass plaatsen van de hoogste kwaliteit!

Batterij €29

Wanneer de batterij conditie minder dan 85% bedraagt raden wij de batterij te laten vervangen.

USB kabel €5

De USB kabel van je iPhone is fragiel. Neem een originele USB kabel als reserve of vervang je oude kabel.

Usb kabel van de iPhone

Waarom iPhone Service Limburg?

  • Nergens goedkoper
  • 12 maanden garantie
  • Klaar terwijl je wacht
  • Meer dan 12 jaar ervaring

Een kijkje van binnen nemen…

Ben je benieuwd hoe de iPhone er van binnen uit ziet? Wij van iPhone service Limburg willen dit graag met je delen. Alle onderdelen die je ziet op de foto hebben wij op voorraad en komen rechtstreeks van Foxconn. Foxconn is de fabriek waar Apple haar producten laten produceren. Aangezien wij de juiste contacten hebben in deze Chinese fabriek, kunnen wij als een van de weinige in Nederland de ‘echte’ originele onderdelen leveren en  tevens monteren op elk type toestel.

iPhone reparatie limburg