Corona virus

Wij krijgen dagelijks de vraag of wij nog reparaties uitvoeren. Ja, wij voeren nog reparaties uit. Je lees er alles over op deze pagina.

Momenteel hanteren wij onze vaste openingstijden, indien dit verandert zullen wij dit altijd melden.

Vanwege het Coronavirus hanteren wij momenteel een aantal voorzorgsmaatregelen. Aangezien telefoons en tablets een bron van besmetting zijn kiezen wij ervoor om zoveel mogelijk voorzorgsmaatregelen te nemen die de verspreiding van het virus tegengaan. Daarom hebben wij per direct de volgende voorzorgsmaatregelen doorgevoerd om besmettingsgevaar te beperken:

▶️ Wij schudden geen handen en houden minimaal 1,5 meter afstand
▶️ Heb je koorts of ben je verkouden? Stuur dan je toestel met PostNL naar ons op.
▶️ Wij werken enkel en alleen nog op afspraak en beperken het aantal reparaties per dag.
▶️ Wij vermijden direct klant contact. Wil je je toestel laten repareren? Dan moet je nu zelf online de reparatiebon invullen. Vervolgens kun je het toestel afgeven op onze locatie. Klik hier om een reparatie aan te melden.
▶️ Elk toestel wordt voor en na de reparatie volledig ontsmet met isopropyl alcohol. Wij werken enkel met handschoenen. Op deze manier krijgen wij het toestel schoon aangeleverd en leveren wij het toestel ook weer schoon af.
▶️ Onze voorkeur gaat uit naar iDeal betalingen (tikkie). Mocht je willen pinnen of contant betalen, dan is dat mogelijk.