Reparatie aanmelden

Reparatie formulier

Wij willen je vriendelijk vragen het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Heeft je toestel meerdere mankementen? Dan reduceren wij de prijs en kun je gebruik maken van een combi deal.

Express service houdt in dat uw toestel binnen 30 minuten gerepareerd is.

Reparatie wanneer het jou uitkomt

Laat je toestel repareren wanneer het jou uitkomt. Neem contact op met onze klanten service voor een afspraak. Je kunt bij ons een reparatie aanmelden tot 19:30 en dezelfde dag nog laten uitvoeren.

Garantie? Jazeker!

Op elke reparatie geven wij standaard 12 maanden garantie. Kwaliteit en service staat bij ons hoog in het vaandel. Let op: als je kiest voor kopie onderdelen dan hanteren wij een andere garantie termijn.

Parkeren voor de deur

Geen betaald parkeren en ook niet lang door de regen lopen. Bij ons kun je gratis voor de deur parkeren en gelijk naar binnen lopen. Wel zo makkelijk.

Laagste prijs garantie

Wij proberen onze prijzen scherp te houden. Daarom hanteren wij een laagste prijs garantie. Heb je een reparatie elders goedkoper gezien? Meld het ons en wij betalen het verschil terug.

Schade rapport voor de verzekering

Door de jaren heen hebben wij fijne samenwerking opgebouwd met verschillende verzekeringsmaatschappijen. Waarschijnlijk kun je de schade claimen bij de verzekering op vertoon van een factuur en/of schade rapport.

Alles voor een glimlach

Klanttevredenheid is onze missie. Niet voor niets scoren wij een 4,9/5,0 onder onze klantenkring. Mocht je niet tevreden zijn of heb je een klacht? Meld het ons!

Wat kost de reparatie?

Alle prijzen zijn vermeld op de website. De gehele prijslijst kun je hier terug vinden. Heeft je toestel meerdere mankementen? Dan zullen wij de prijs reduceren. Neem hiervoor contact met ons op.

Waarom hebben jullie mijn code nodig?

Voordat wij de reparatie starten testen wij het toestel van A tot Z uit. Om deze test uit te kunnen voeren zullen wij het toestel moeten ontgrendelen. Dit gehele proces herhalen wij zodra het toestel gerepareerd is. Wij waarborgen de gevoelige informatie die op je toestel staat en gaan hier zeer zorgvuldig mee om. Wil je de code liever niet geven? Geen probleem, houd er dan wel rekening mee dat de gehele reparatie op eigen risico is.

Hoelang duurt de reparatie
Wij proberen alle toestellen die voor 19:00 zijn gebracht dezelfde dag te repareren. Vooraf kunnen wij je een tijd indicatie geven. Dit is afhankelijk van de drukte. In sommige gevallen is de reparatie binnen 30 minuten klaar.
Ik heb een andere vraag
Je kunt ons telefonisch bereiken op 06-24276167 voor al je vragen. Wij zijn tevens te bereiken op WhatsApp (zelfde nummer). Stuur je liever een e-mail? Mail dan naar: info@iphoneservicelimburg.nl. Wij proberen alle vragen binnen 30 minuten te beantwoorden.