Laptop reparatie

Laptop reparatie

Heb je een kapotte laptop of start je laptop niet meer op? Geen probleem! Wij kunnen je verder helpen met de reparatie van je laptop. Wij repareren je laptop met originele onderdelen op een korte termijn. Onze ervaren monteurs nemen graag je laptop in ontvangst om de reparatie van je laptop vlekkeloos te laten verlopen. Geen enkele defecte laptop gaan wij uit de weg. 

Laptop repareren of ..?

Als je problemen ondervind of je laptop kapot is het een overweging waard om een nieuwe laptop te kopen of om je laptop te laten repareren. Onze ervaring leert dat een reparatie doorgaans goedkoper is dan het kopen van een nieuwe laptop. Je laptop repareren bij iPhone Service Limburg is doorgaans goedkoper dan een nieuwe laptop aan te schaffen. Probeer het uit en neem contact met ons op. 

N

Waarom kiezen voor Laptop Service Limburg?

Wij garanderen dat wij de beste prijs / kwaliteit verhouding hebben in Limburg. Bij ons zijn originele onderdelen echt origineel en kopie onderdelen, van de hoogste kwaliteit. De garantie termijn is bij ons schriftelijk vast gelegd, namelijk 12 maanden!
– Duizenden klanten zijn je reeds voor gegaan
– Bij ons is geen 3 weken wachttijd
– Alle onderdelen hebben wij op voorraad

Laptop reparatie aan huis

Je zit stilletjes achter je computer als ineens: het scherm zwart wordt of het geluid stopt. Of sommige programma’s kunnen niet worden geïnstalleerd. Je computer is kapot en je krijgt hem niet meer werkend. Computer problemen, wat nu te doen? Onze monteurs kunnen aan huis komen om uw problemen op te lossen. Neem hiervoor contact met ons op.

We leggen huisbezoeken af ​​om problemen te diagnosticeren en computers te repareren. Onze monteurs hebben altijd hard- en software bij zich. Zo kunnen ze vrijwel direct de computer repareren of een kapot onderdeel vervangen. Daarom kunnen we 99% van de problemen direct bij u thuis oplossen. Worden reparaties ingewikkelder? Dan neemt onze monteur de laptop mee naar onze werkplaats in Schinveld. Na reparatie wordt de laptop weer bij je thuis gebracht.