Reparatie prijzen

Reparatie prijzen

iPhone Service Limburg houd van open prijzen. Wij zijn ervan overtuigd dat wij de beste prijzen uit de regio hanteren en daar zijn we maar al te trots op. Selecteer hieronder je toestel en kom vervolgens op juiste verzamel pagina. Kom je er niet uit? Neem dan direct contact met ons op. Alle prijzen zoals vermeld op onze website zijn inclusief montage en btw.

Maak een keuze:

Laagste prijs garantie

Wij zijn van mening dat wij de beste prijzen uit de regio hanteren. Heb je een iPhone, iPad, Samsung, Huawei, Macbook of iMac reparatie elders goedkoper gezien? Laat het ons dan direct weten! Ga naar onze contact pagina of bel 0624276167.

Ben je benieuwd naar onze reparatie tarieven? Alle prijzen die je ziet zijn actueel. Zo zie je bijvoorbeeld de kosten voor een iPhone batterij vervangen. Elk defect vereist een aparte oplossing en daardoor zullen de prijzen en reparatieduur per geval verschillen. Om je de hoogste kwaliteit te bieden maken wij enkel gebruik van originele onderdelen afkomstig van Apple en Samsung tenzij je kiest voor A kwaliteit kopie onderdelen. Standaard ontvang je 12 maanden garantie op de vervangen onderdelen (m.u.v kopie onderdelen). Bekijk onze reparatie prijzen en maak eenvoudig een afspraak door contact op te nemen met één van onze medewerkers.

De beste reparatie prijzen!

Door meer dan 10 jaar ervaring weten wij alle wegen te bewandelen en kunnen daardoor zeer scherpe reparatie prijs aanbieden. Ons doel is jou als klant met een glimlach naar huis te sturen! Na de reparatie ontvang je van ons een gespecificeerde factuur.

Prijzen