IPhone 13 Pro Max Reparatie

iPhone 13 pro max reparatie

Op deze pagina vind je een overzicht van de iPhone 13 pro max reparatie die wij uitvoeren. Alle prijzen op deze pagina zijn inclusief BTW en montage. Op elke iPhone 13 pro max reparatie geven wij 12 maanden garantie (m.u.v. kopie schermen). Bekijk hieronder onze scherpe prijzen:

iPhone 13 Pro Max Reparatie
iPhone 13 pro max scherm reparatieVA € 279
iPhone 13 pro max achterkant vervangenVA € 99
iPhone 13 pro max batterij vervangenVA € 99
iPhone 13 pro max dock connector vervangen€ 89
iPhone 13 pro max luidspreker vervangen€ 89
iPhone 13 pro max camera vervangen€ op aanvraag

Vandaag je iPhone reparatie laten uitvoeren terwijl je wacht? Dat kan, zelfs in deze corona tijd!
Bel nu: 06-24276167 of mail naar info@iphoneservicelimburg.nl

Nu je kennis hebt gemaakt met onze scherpen reparatie prijzen:

Vertellen we graag meer over onze werkwijze. Uiteraard gaan wij niet alleen voor een scherpe reparatie prijs maar willen ook de beste kwaliteit en service bieden. Daarom bieden een service aan waarbij de klant zelf bepaald hoeveel hij of zij betaald. Samengevat houd dit in dat je bij ons kunt kiezen voor origineel of kopie. Tevens letten wij strikt op de afwerking na de iPhone reparatie zoals bijvoorbeeld het stofvrij monteren van de voorkant.

Duizenden tevreden klanten

Originele onderdelen

12 Maanden garantie

No cure No Pay

Vrijblijvend een iPhone reparatie aanvragen:

Hieronder kun je geheel vrijblijvend een iPhone reparatie selecteren die je wilt laten uitvoeren door een van onze monteurs. Wij zullen vervolgens contact met je opnemen voor het maken van een reparatie afspraak. In de meeste gevallen kan je iPhone vandaag nog gemaakt worden! Gegevens (foto’s, berichten etc) blijven gewoon op je toestel staan. Een backup maken is dus niet nodig.

iPhone reparatie aanvragen:

Let op! Wanneer je meerdere reparaties kiest, kom je in aanmerking voor een combideal. Informeer naar de mogelijkheden. Staat je reparatie er niet tussen? Neem dan contact met ons op.