Tempered Glass

Tempered glass – de ultieme screen protector voor je smartphone

Tempered glass kun je door ons laten aanbrengen op je nieuwe iPhone display en geeft een betere bescherming van het onderliggende scherm. Geeft dit glas 100% garantie dat je scherm niet breekt tijdens een val? Het antwoord hierop is ‘Nee’. Wellicht zal het glas van deze protector bij een val breken, maar de kans is groot dat je iPhone scherm hierdoor ongedeerd blijft.  Liever een klein laagje glas vervangen dan een duur iPhone-display, toch? Heb je vragen of opmerkingen over de protectors die wij gebruiken? Neem dan contact met ons op.

Tempered glass

Laat je scherm protector professioneel plaatsen!

Laat je protector professioneel door ons plaatsen. Op deze wijze heb je geen last stof en/of bubbels onder het glas. De kosten bedragen €10. Na een iPhone scherm reparatie zal het touchscreen stof en vingervlek vrij zijn. Dit is ook de reden waarom wij adviseren gelijk een protector te plaatsen. Je ziet het niet, je voelt het niet en je hoeft op een later moment niet zelf een protector te kopen en/of te plaatsen.

Voordelen van een protector:
• Eenvoudig aan te brengen
• Bescherming tegen barsten en krassen
• Waterbestendige coating

Tempered glass is zo dun dat je het nauwelijks ziet en niet voelt. Door deze protector wordt je iPhone of Samsung 0.3 millimeter dikker. Je verliest geen functionaliteit wat betreft je touchscreen. Door de afgeronde zijkanten heeft de protectors die wij gebruiken geen scherpe rand en ziet het er mooi en afgewerkt uit. Makkelijker kan het toch niet?

Benieuwd hoe wij een screen protector op je toestel plaatsen? Bekijk dan de onderstaande video.