iPhone Xs Max Reparatie

iPhone XS Max Reparatie

Op deze pagina vind je een overzicht van de iPhone XS Max reparatie die wij uitvoeren. Alle prijzen op deze pagina zijn inclusief BTW en montage. Op alle iPhone XS Max reparatie geven wij 12 maanden garantie (m.u.v. kopie schermen). Bekijk hieronder onze scherpe prijzen:

iPhone XS Max Reparatie 
iPhone XS Max scherm reparatieV.A. €99
iPhone XS max achterkant vervangenV.A. €79
iPhone XS Max batterij vervangen€69
iPhone XS Max dockconnector vervangen€69
iPhone XS Max Luidspreker vervangen€69
iPhone XS Max Camera vervangen€119

Goedkoopste in EU: iPhone XS MAX scherm reparatie €99!

Vandaag je iPhone reparatie laten uitvoeren terwijl je wacht? Dat kan, zelfs in deze corona tijd!

Bel nu: 0624276167 of mail naar info@iphoneservicelimburg.nl

Nu je kennis hebt gemaakt met onze scherpen reparatie prijzen:

Vertellen we graag meer over onze werkwijze. Uiteraard gaan wij niet alleen voor een scherpe reparatie prijs maar willen ook de beste kwaliteit en service bieden. Daarom bieden een service aan waarbij de klant zelf bepaald hoeveel hij of zij betaald. Samengevat houd dit in dat je bij ons kunt kiezen voor origineel of kopie. Tevens letten wij strikt op de afwerking na de iPhone reparatie zoals bijvoorbeeld het stofvrij monteren van de voorkant.

Duizenden tevreden klanten
Originele onderdelen
12 Maanden garantie
No cure No Pay

Vrijblijvend een iPhone reparatie aanvragen:

Hieronder kun je geheel vrijblijvend een iPhone reparatie selecteren die je wilt laten uitvoeren door een van onze monteurs. Wij zullen vervolgens contact met je opnemen voor het maken van een reparatie afspraak. In de meeste gevallen kan je iPhone vandaag nog gemaakt worden! Gegevens (foto’s, berichten etc) blijven gewoon op je toestel staan. Een backup maken is dus niet nodig.

iPhone reparatie aanvragen:

Let op! Wanneer je meerdere reparaties kiest, kom je in aanmerking voor een combideal. Informeer naar de mogelijkheden. Staat je reparatie er niet tussen? Neem dan contact met ons op.Totaal
    Verzenden
    Verzenden

    Let op! Je ontvangt altijd direct van ons een bevestigings e-mail. Ontvang je geen e-mail binnen 2 minuten? Bekijk dan de map ongewenste e-mail. Staat hier ook geen e-mail tussen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij kunnen anders je (aan)vraag niet beantwoorden.