IPhone XS Max Scherm Reparatie

iPhone XS Max scherm reparatie

Is het touchscreen / scherm kapot van je iPhone XS Max? Laat vandaag nog je iPhone XS Max scherm reparatie uitvoeren door een van onze gespecialiseerde monteurs. Wij garanderen de beste prijs van Nederland. Wij kunnen je iPhone XS Max scherm reparatie uitvoeren vanaf € 49,00. iPhone Service Limburg beschikt over de beste kwaliteit schermen en service.

Reparatie wanneer het jou uitkomt

Laat je toestel repareren wanneer het jou uitkomt. Neem contact op met onze klanten service voor een afspraak. Je kunt bij ons een reparatie aanmelden tot 16:00 en dezelfde dag nog laten uitvoeren.

Garantie? Jazeker!

Op elke reparatie geven wij standaard 12 maanden garantie. Kwaliteit en service staat bij ons hoog in het vaandel. Let op: als je kiest voor kopie onderdelen dan hanteren wij een andere garantie termijn.

Parkeren voor de deur

Geen betaald parkeren en ook niet lang door de regen lopen. Bij ons kun je gratis voor de deur parkeren en gelijk naar binnen lopen. Wel zo makkelijk.

Laagste prijs garantie

Wij proberen onze prijzen scherp te houden. Daarom hanteren wij een laagste prijs garantie. Heb je een reparatie elders goedkoper gezien? Meld het ons en wij betalen het verschil terug.

Schade rapport voor de verzekering

Door de jaren heen hebben wij fijne samenwerking opgebouwd met verschillende verzekeringsmaatschappijen. Waarschijnlijk kun je de schade claimen bij de verzekering op vertoon van een factuur en/of schade rapport.

Alles voor een glimlach

Klanttevredenheid is onze missie. Niet voor niets scoren wij een 4,9/5,0 onder onze klantenkring. Mocht je niet tevreden zijn of heb je een klacht? Meld het ons!

Kom je niet uit de buurt?

Stuur je toestel gratis op!

Bij iPhone Service Limburg kun je zorgeloos en kosteloos je toestel opsturen. Meld de reparatie online aan en lever je toestel in bij een PostNL punt.

iPhone XS Max scherm reparatie / vervangen

Om je iPhone XS max van een nieuw scherm te voorzien ben je bij ons aan het juiste adres. Is je iPhone XS Max scherm kapot en ben je nu opzoek naar een monteur die een scherm reparatie kan uitvoeren? Onze monteurs staan nu voor je klaar en kunnen direct het scherm van je iPhone XS Max scherm vervangen. Een scherm reparatie wordt bij iPhone Service Limburg door ervaren en vakkundige monteurs uitgevoerd. Je kunt erop rekenen dat dit perfect wordt uitgevoerd. Wij hebben inmiddels meer dan 12 jaar ervaring in het repareren van alle smartphones en tablets.

Laat vandaag je iPhone XS Max scherm reparatie uitvoeren

Waarschijnlijk hebben wij vandaag nog tijd om je iPhone XS Max reparatie uit te voeren. Neem contact op met onze klanten service en vraag naar de mogelijkheden. Klik hier om direct naar onze klanten service te gaan.

* Indien het display ook beschadigd is (strepen / vlekken in beeld) geldt er een toeslag van 25 euro op de reparatie prijs.

Touchscreen / Glas vervangen: Budget

€ 49 totaal

 • Volledig nieuw met minimaal kleur verschil
 • Display volledig intact
 • Gehard glas
 • 6 maanden garantie

Touchscreen / Glas vervangen: ORI

€ 99 totaal

 • Volledig nieuw in originele staat
 • Display volledig intact
 • Flexibel glas
 • 12 maanden garantie

Waarom iPhone Service Limburg?

 • Eerlijke prijzen
 • 12 maanden garantie
 • Geen oplossing = geen betaling
 • Gratis onderzoek
 • Meer dan 12 jaar ervaring
Blijft mijn iPhone XS Max waterdicht na de reparatie?

Na de reparatie plaatsen wij een nieuwe originele seal terug in de iPhone. Hierdoor kunnen wij voldoen aan de IP67 standaard van Apple. Dit houd in dat de iPhone spatwaterdicht is en volledig stof dicht.

Moet ik een backup maken van mijn iPhone XS Max?

Wij adviseren alle klanten voor de reparatie een backup te maken. Het is niet noodzakelijk.

Gaat mijn Truetone verloren na de reparatie?

Nee, de Truetone blijft behouden. Wij lezen het oude kapotte scherm uit en zetten de Truetone codes over in het nieuwe scherm.

Gaat mijn FaceID verloren na de reparatie?

Nee, de FaceID blijft behouden. Wij plaatsen alles terug in originele staat.

Afspraak maken? Bel: 06-24276167

Kom direct langs met je kapot iPhone XS Max scherm. Waarschijnlijk kunnen wij je scherm reparatie vandaag nog uitvoeren!

Gebroken achterkant vervangen

iPhone XS Max scherm vervangen

Schermen die wij installeren op je iPhone komen rechtstreeks van Foxconn. Dit bedrijf fabriceert al vanaf de eerste dag schermen voor oa Apple. Door nauwe samenwerking met collega’s door Nederland, kunnen wij deze schermen leveren.

iPhone XS Max scherm, kopie of origineel?

Deze keuze laten wij over aan jou! Laat je scherm reparatie uitvoeren met een origineel of kopie scherm. Kies je voor een goedkoper alternatief? Geen probleem, de prijs zal aanzienlijk gereduceerd worden. Vraag naar de mogelijkheden via onze klanten service.

Maak je iPhone XS Max scherm reparatie compleet!

Tempered glass +€10

Laat gelijk professioneel en stofvrij een Tempered glass plaatsen van de hoogste kwaliteit!

Batterij vervangen +€59

Wanneer de batterij conditie minder dan 80% bedraagt raden wij de batterij te laten vervangen.

USB kabel +€5

De USB kabel van je iPhone is fragiel. Neem een originele USB kabel als reserve of vervang je oude kabel.

Usb kabel van de iPhone

Met trots presenteren wij onze sterren rating!

Nog niet overtuigd? Dit is wat een aantal klanten over ons zeggen. Alle reviews kun je vinden op onze Facebookpagina.

Geweldig geholpen. Iphone 5 gaf geen extern geluid . Binnen 1 uur klaar! toppy.

Gemmie Kleinjans


Top service! Telefoon in afgeschreven status binnengebracht, zelfde dag weer zo goed als nieuw! Aanrader! Dank!

Joost de Vries

Vanmiddag mijn iPhone gebracht om het scherm te laten vervangen en 3 uur later weer in gebruik.

Marlies Geurts-Bex

Super service kan niet meer zeggen top!

Jessica Roex van Osch

iPhone XS Max scherm breekbaar?

Hoe breekbaar is de iPhone XS Max nou eigenlijk? Deze vraag krijgen wij vaak te horen. Je kunt de test bekijken in het filmpje. Is het voor jou inmiddels te laat? Maak dan nu een afspraak om je scherm reparatie aan te melden.

Haal & Breng service

Heb je geen tijd om langs te komen voor een iPhone scherm reparatie? Dan hebben we voor jou de haal & breng service. Plan online de service in dan komen we jouw kapotte iPhone thuis of op kantoor halen. Na de reparatie brengen we je iPhone weer naar je toe. Betalen is mogelijk met Pin of Tikkie. Onze koerier neemt geen contant geld aan.