iPhone XS Reparatie

iPhone XS Reparatie

Op deze pagina vind je een overzicht van de iPhone XS reparaties die wij uitvoeren. Alle prijzen op deze pagina zijn inclusief BTW en montage. Op alle iPhone XS reparaties geven wij standaard 12 maanden garantie (m.u.v. kopie schermen). Bekijk hieronder onze iPhone XS reparatie tarieven:

iPhone XS Reparatie 
iPhone XS scherm reparatieV.A. €149
iPhone XS achterkant reparatie€279
iPhone XS batterij vervangen€99
iPhone XS dock connector vervangen€69
iPhone XS luidspreker vervangen€69
iPhone XS camera vervangen€149

iPhone XS scherm kapot?

Wij van iPhone Service Limburg garanderen de beste prijs voor de iPhone XS scherm reparatie. Je kiest bij ons zelf hoeveel je betaald. De prijzen zijn alleen geldig bij een goed werkend Oled scherm. Zijn er vlekken of strepen zichtbaar in het beeld, dan geld er een toeslag van €60 op de reparatie prijs.

Vandaag je iPhone laten repareren? Bel dan nu: 0624276167 of stuur een e-mail naar info@iphoneservicelimburg.nl

Nu je kennis hebt gemaakt met onze scherpen reparatie prijzen:

Vertellen we graag meer over onze werkwijze. Uiteraard gaan wij niet alleen voor een scherpe reparatie prijs maar willen ook de beste kwaliteit en service bieden. Daarom bieden een service aan waarbij de klant zelf bepaald hoeveel hij of zij betaald. Samengevat houd dit in dat je bij ons kunt kiezen voor origineel of kopie. Bij ons is origineel ook echt origineel. Tevens letten wij strikt op de afwerking na de iPhone reparatie zoals bijvoorbeeld het stofvrij monteren van de voorkant. Al met al kies je voor iPhone reparatie Limburg omdat wij:

Duizenden tevreden klanten hebben Originele onderdelen gebruiken (pulled) 12 maanden garantie geven Werken volgens No Cure No Pay principe

Vrijblijvend een iPhone reparatie aanvragen:

Hieronder kun je geheel vrijblijvend een iPhone reparatie selecteren die je wilt laten uitvoeren door een van onze monteurs. Wij zullen vervolgens contact met je opnemen voor het maken van een reparatie afspraak. In de meeste gevallen kan je iPhone vandaag nog gemaakt worden! Gegevens (foto’s, berichten etc) blijven gewoon op je toestel staan. Een backup maken is dus niet nodig.

iPhone reparatie aanvragen:

Let op! Wanneer je meerdere reparaties kiest, kom je in aanmerking voor een combideal. Informeer naar de mogelijkheden. Staat je reparatie er niet tussen? Neem dan contact met ons op.Totaal
Verzenden
Verzenden


Copyright © 2019 iPhone Service Limburg