iPhone XS reparatie

iPhone XS reparatie

Werkt je iPhone XS al een tijdje niet meer optimaal of is je telefoon kapot? Dan wil je snel je iPhone XS laten repareren. Bij iPhone Service Limburg begrijpen we dat maar al te goed. Bij ons kun je rekenen op een snelle reparatie die je eenvoudig online kunt plannen. Veel mensen vrezen dat ze voor een snelle én kwalitatieve reparatieservice meteen de hoofdprijs moeten betalen. Bij iPhone Service Limburg is dat echter niet het geval. Wij hanteren transparante prijzen, zodat je direct op onze website kunt zien wat de reparatie van jouw iPhone XS gaat kosten. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan, wel zo prettig!
iPhone XS Reparatie
iPhone XS scherm reparatie VA €39
iPhone XS achterkant vervangenVA €39
iPhone XS batterij vervangenVA €49
iPhone XS dock connector vervangen €69
iPhone XS luidspreker vervangen€69
iPhone XS camera vervangen€119
iPhone xs reparatie

iPhone kapot?

Hoogwaardige Reparaties voor de iPhone XS bij iPhone Service Limburg:

De meest voorkomende reparaties voor de iPhone XS zijn schermreparatie, batterijvervanging en achterkantreparatie. Onze ervaren technici zorgen voor vakkundige oplossingen, waarbij we gebruikmaken van hoogwaardige onderdelen en geavanceerde technologie. Zo ben je verzekerd van een betrouwbare reparatie die de prestaties van je iPhone XS herstelt.

Bij iPhone Service Limburg begrijpen we dat een snelle service essentieel is. Daarom kun je eenvoudig online een reparatie plannen, zodat je jouw iPhone XS snel weer in handen hebt. Transparante prijzen en uitgebreide expertise maken ons de ideale keuze voor jouw iPhone XS reparaties. Vertrouw op ons voor een professionele aanpak en een snel herstel van jouw geliefde iPhone XS

iPhone XS scherm vervangen kosten

Ervaar vakkundige iPhone XS schermreparatie bij iPhone Service Limburg. Ons gespecialiseerde team herstelt snel en efficiënt je gebroken iPhone scherm, zodat je binnen no-time weer kunt genieten van optimale iPhone. Maak vandaag nog een afspraak voor een professionele en snelle reparatie. Kies voor kwaliteit en betrouwbaarheid met iPhone Service Limburg. De prijzen vind je terug op onze website.

iPhone XS batterij vervangen kosten

Optimaliseer de prestaties van je iPhone XS met een batterijvervanging bij iPhone Service Limburg. Onze vakkundige technici staan klaar om je telefoon snel en efficiënt te voorzien van een nieuwe batterij, zodat je weer de hele dag moeiteloos gebruik kunt maken van je toestel. Maak vandaag nog een afspraak voor betrouwbare service en verbeterde batterijduur. De kosten vind je terug op onze website.

iPhone 15 pro max reparatie

Kom je niet uit de buurt?

Stuur je toestel gratis op!

Bij iPhone Service Limburg kun je zorgeloos en kosteloos je toestel opsturen. Meld de reparatie online aan en lever je toestel in bij een PostNL punt.

Verschillende reparatie prijzen?

Bepaal zelf de kwaliteit

Bij iPhone Service Limburg begrijpen we dat geen enkele klant hetzelfde is, en daarom bieden we diverse schermopties voor de reparatie van je iPhone XS. Onze klanten hebben de keuze uit drie verschillende schermcategorieën, elk met zijn eigen kenmerken en voordelen.

iPhone 15 pro max

Budget Schermen voor iPhone Reparatie

Onze budgetoptie voor iPhone-schermreparaties omvat altijd LCD-schermen. Hoewel deze schermen kleuren mogelijk schetser weergeven in vergelijking met andere opties, bieden ze een kosteneffectieve oplossing voor reparaties. Dit is een geschikte keuze voor diegenen die een budgetvriendelijke reparatie willen zonder concessies te doen aan de functionaliteit van hun iPhone.

iPhone 15 pro max

Eigen Merk Schermen voor iPhone Reparatie:

Voor een kwalitatieve ervaring die het meest lijkt op het originele scherm, bieden we eigen merk schermen aan. Deze schermen zijn standaard LED, passend bij het type scherm dat standaard aanwezig is op de iPhone (indien van toepassing). Deze optie biedt een uitstekende balans tussen prijs en prestaties, en het resultaat is een gerepareerde iPhone met een scherm dat zo dicht mogelijk bij het origineel komt.

Originele Schermen voor iPhone Reparatie:

Voor degenen die niets minder dan het origineel accepteren, hebben we originele schermen beschikbaar. Deze schermen zijn altijd LED, passend bij het type scherm dat standaard aanwezig is op de iPhone (indien van toepassing). Deze optie garandeert een reparatie met een scherm dat voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen van Apple. Kies voor deze optie als je de originele iPhone-ervaring wilt behouden na een schermreparatie.

Prijs bepaling

Bij iPhone Service Limburg hanteren we transparante reparatieprijzen die afhangen van de specifieke schade aan uw iPhone XS. De vermelde prijzen op onze website zijn vanaf-prijzen en kunnen variëren op basis van de daadwerkelijke schade. Bijvoorbeeld, als alleen het glas beschadigd is en het display intact is, geldt een andere prijs dan wanneer beide componenten beschadigd zijn. In de winkel bepalen we de exacte prijs op basis van de vastgestelde schade, zodat u altijd een eerlijke prijs betaalt voor de benodigde reparatie.

Screen Protector

Maak je reparatie compleet

Full Cover

€ 20

Tempered Glass Full Cover is dé bescherming voor je iPhone scherm. Dit geharde glas beschermt tegen krassen, stoten en vingerafdrukken, met volledige dekking voor de gebogen randen. Eenvoudig te installeren en behoudt de touch responsiveness, waardoor je scherm in topconditie blijft.

Standaard

€ 10

Bescherm je iPhone met onze standaard protectors, een voordelige keuze die toch zorgt voor een basisbescherming. Hoewel ze iets mindere kwaliteit bieden dan de fullcover variant, zijn deze protectors nog steeds effectief. Wil je echter optimale bescherming, dan adviseren wij onze fullcover protectors. 

Vragen? Twijfel niet, bel ons!