iPhone X reparatie

iPhone X Reparatie

Op deze pagina vind je een handig overzicht van de reparaties die wij uitvoeren. Alle prijzen op deze pagina zijn inclusief BTW en montage. Op alle reparaties geven wij 6 maanden garantie (m.u.v. kopie schermen). Bekijk hieronder onze scherpe prijzen:

iPhone X Reparatie 
Voorkant / Touchscreen€ 249
Achterkant vervangen€ 319
Accu vervangen€ 99
Dock connector€ 99
Luidspreker€ 89
Camera€ 169

Nu je kennis hebt gemaakt met onze scherpen prijzen;

Vertellen we graag meer over onze werkwijze. Wij gaan uiteraard niet alleen voor een scherpe prijs maar willen ook de beste kwaliteit en service bieden. Onder het mom van, klant is koning bieden wij graag een service waarbij de klant zelf bepaald hoeveel hij of zij betaald. Wij hebben een keuze uit Pulled originele schermen, OEM schermen of kopie schermen. Bij ons is origineel echt origineel. Tevens letten wij strikt op de afwerking na de iPhone reparatie zoals bijvoorbeeld het stofvrij monteren van de voorkant. Je kiest voor iPhone reparatie Limburg omdat wij:
Duizenden tevreden klanten hebben Originele onderdelen gebruiken (pulled) 12 maanden garantie geven Werken volgens No Cure No Pay principe

Vrijblijvend een reparatie aanvragen:

Hieronder kun je geheel vrijblijvend de iPhone reparatie selecteren die je wilt laten uitvoeren door een van onze monteurs. Wij zullen vervolgens contact met je opnemen voor het maken van een reparatie afspraak. In de meeste gevallen kan dit vandaag nog! Je hoeft je iPhone niet lang te missen want meestal is deze dezelfde dag nog klaar. Gegevens (foto’s, berichten etc) blijven gewoon op je toestel staan. Een backup maken is dus niet nodig!

Maak een keuze:

Let op! Wanneer je meerdere reparaties kiest, kom je in aanmerking voor een combideal. Informeer naar de mogelijkheden.


Totaal
Verzenden
Verzenden


Copyright © 2018 iPhone Service Limburg