Macbook 12-inch Retina reparatie

Macbook 12-inch Retina reparatie

Op deze pagina vind je een overzicht van de Macbook 12-inch Retina reparaties die wij uitvoeren. Alle prijzen op deze pagina zijn inclusief BTW en montage. Op alle MacBook reparaties geven wij standaard 12 maanden garantie. Bekijk hieronder onze Macbook 12-inch Retina reparatie tarieven:

Macbook 12-inch Retina reparatie 
Macbook 12-inch Retina scherm reparatie€595
Macbook 12-inch Retina LCD reparatie€595
Macbook 12-inch Retina backlight reparatie€299
Macbook 12-inch Retina GPU reparatieop aanvraag
Macbook 12-inch Retina toetsenbord vervangen€375
Macbook 12-inch Retina SSD upgradeV.A €259

Vandaag je Macbook laten repareren? Bel dan nu: 0624276167 of stuur een e-mail naar info@iphoneservicelimburg.nl

Nu je kennis hebt gemaakt met onze scherpen Macbook reparatie tarieven:

Vertellen we graag meer over onze werkwijze. Uiteraard gaan wij niet alleen voor een scherpe reparatie prijs maar willen ook de beste kwaliteit en service bieden. Onze monteurs hebben jaren lange ervaring in het repareren van je toestel. Zij letten strikt op de afwerking na de Macbook reparatie zoals bijvoorbeeld het stofvrij monteren van de voorkant. Al met al kies je voor Macbook reparatie Limburg omdat wij:

Duizenden tevreden klanten hebben Originele onderdelen gebruiken (pulled) 12 maanden garantie geven Werken volgens No Cure No Pay principe

Vrijblijvend een Macbook reparatie aanvragen:

Hieronder kun je geheel vrijblijvend de juiste Macbook reparatie selecteren die je wilt laten uitvoeren door een van onze gespecialiseerden monteurs. Wij zullen vervolgens contact met je opnemen voor het maken van een reparatie afspraak. Gegevens (foto’s, documenten etc) blijven gewoon op je Macbook staan. Een backup maken is dus niet noodzakelijk.

Macbook reparatie aanvragen:

Let op! Wanneer je meerdere reparaties kiest, kom je in aanmerking voor een combideal. Informeer naar de mogelijkheden. Staat je Macbook reparatie er niet tussen? Neem dan contact met ons op.Totaal
Verzenden
Verzenden