IPad Pro 12.9 2015 Reparatie Limburg

iPad pro 12.9 2015 reparatie Limburg

Op deze pagina vind je een overzicht van de iPad pro 12.9 2015 reparaties die wij uitvoeren. Alle prijzen op deze pagina zijn inclusief BTW en montage. Op elke iPad pro 12.9 ’15 reparatie geven wij standaard 12 maanden garantie. Bekijk hieronder onze tarieven:

iPad pro 12.9 2015 reparatie
iPad pro 12.9 2015 scherm reparatie€ op aanvraag
iPad pro 12.9 2015 LCD reparatie€ op aanvraag
iPad pro 12.9 2015 batterij vervangen€ op aanvraag
iPad pro 12.9 2015 software herstellen€49

Vandaag je iPad laten repareren? Bel dan nu: 06-24276167 of stuur een e-mail naar info@iphoneservicelimburg.nl

Nu je kennis hebt gemaakt met onze scherpen prijzen:

Vertellen we graag meer over onze werkwijze. Uiteraard gaan wij niet alleen voor een scherpe reparatie prijs maar willen ook de beste kwaliteit en service bieden. Onze monteurs hebben jaren lange ervaring in het repareren van je toestel. Zij letten strikt op de afwerking na de iPad reparatie zoals bijvoorbeeld het stofvrij monteren van de voorkant of bijvoorbeeld het uitgebreid testen van een nieuwe batterij. Al met al kies je voor iPhone reparatie Limburg omdat wij:

 Duizenden tevreden klanten hebben  Originele onderdelen gebruiken (pulled)  12 maanden garantie geven  Werken volgens No Cure No Pay principe

Vrijblijvend een iPad reparatie aanvragen:

Hieronder kun je geheel vrijblijvend een iPad reparatie selecteren die je wilt laten uitvoeren door een van onze monteurs. Wij zullen vervolgens contact met je opnemen voor het maken van een reparatie afspraak. In de meeste gevallen kan je iPad vandaag nog gemaakt worden! Gegevens (foto’s, berichten etc) blijven gewoon op je toestel staan. Een backup maken is dus niet nodig.

iPad reparatie aanvragen:

Let op! Wanneer je meerdere reparaties kiest, kom je in aanmerking voor een combideal. Informeer naar de mogelijkheden. Staat je reparatie er niet tussen? Neem dan contact met ons op.