fbpx

IPhone X Reparatie

iPhone X Reparatie

Op deze pagina vind je een overzicht van elke iPhone X reparatie die wij uitvoeren. Op elke iPhone X reparatie geven wij 12 maanden garantie (m.u.v. kopie schermen). Scherm vervangen en batterij vervangen zijn de meest voorkomende reparaties bij de iPhone X. Bekijk de meest voorkomende iPhone X reparaties met onze scherpe prijzen:

iPhone X Reparatie 
iPhone X scherm reparatieV.A. €79
iPhone X batterij vervangen€49
iPhone X achterkant vervangen€39
iPhone X dock connector vervangen€69
iPhone X luidspreker vervangen€49
iPhone X camera vervangen€69

Goedkoopste in NL: iPhone X scherm reparatie €79!

Vandaag je iPhone reparatie laten uitvoeren terwijl je wacht? Dat kan, zelfs in deze corona tijd!
Bel nu: 06-24276167 of mail naar info@iphoneservicelimburg.nl

Nu je kennis hebt gemaakt met onze scherpen reparatie prijzen:

Vertellen we graag meer over onze werkwijze. Uiteraard gaan wij niet alleen voor een scherpe reparatie prijs maar willen ook de beste kwaliteit en service bieden. Daarom bieden een service aan waarbij de klant zelf bepaald hoeveel hij of zij betaald. Samengevat houd dit in dat je bij ons kunt kiezen voor origineel of kopie. Tevens letten wij strikt op de afwerking na de iPhone reparatie zoals bijvoorbeeld het stofvrij monteren van de voorkant.

Duizenden tevreden klanten

Originele onderdelen

12 Maanden garantie

No cure No Pay

Vrijblijvend een iPhone reparatie aanvragen:

Hieronder kun je geheel vrijblijvend een iPhone reparatie selecteren die je wilt laten uitvoeren door een van onze monteurs. Wij zullen vervolgens contact met je opnemen voor het maken van een reparatie afspraak. In de meeste gevallen kan je iPhone vandaag nog gemaakt worden! Gegevens (foto’s, berichten etc) blijven gewoon op je toestel staan. Een backup maken is dus niet nodig.

iPhone reparatie aanvragen:

Let op! Wanneer je meerdere reparaties kiest, kom je in aanmerking voor een combideal. Informeer naar de mogelijkheden. Staat je reparatie er niet tussen? Neem dan contact met ons op.