Oppo Find X5 Lite Reparatie

Oppo Find X5 Lite Reparatie

Op deze pagina vind je een overzicht van de reparaties die wij uitvoeren. Alle prijzen op deze pagina zijn inclusief BTW en montage. Op alle Oppo reparaties geven wij 12 maanden garantie. Bekijk hieronder onze scherpe prijzen:

Oppo Find X5 Lite Reparatie
Oppo Find X5 Lite scherm reparatie€ op aanvraag
Oppo Find X5 Lite achterkant vervangen€49
Oppo Find X5 Lite batterij vervangen€69
Oppo Find X5 Lite dock connector vervangen€69
Oppo Find X5 Lite luidspreker vervangen€79
Oppo Find X5 Lite camera vervangen€89

Vandaag je Oppo reparatie laten uitvoeren terwijl je wacht? Dat kan, zelfs in deze corona tijd!
Bel nu: 06-24276167 of mail naar info@iphoneservicelimburg.nl

Nu je kennis hebt gemaakt met onze scherpen prijzen:

Vertellen we graag meer over onze werkwijze. Wij gaan uiteraard niet alleen voor een scherpe prijs maar willen ook de beste kwaliteit en service bieden. Wij bieden een service waarbij de klant zelf bepaald hoeveel hij of zij betaald. Wij hebben een keuze uit originele of kopie schermen. Bij ons is origineel echt origineel. Tevens letten wij strikt op de afwerking na de Oppo reparatie zoals bijvoorbeeld het stofvrij monteren van de voorkant. Je kiest voor Oppo reparatie Limburg omdat wij:

Duizenden tevreden klanten hebben Originele onderdelen gebruiken (pulled) 6 maanden garantie geven Werken volgens No Cure No Pay principe

Vrijblijvend een reparatie aanvragen:

Hieronder kun je geheel vrijblijvend de Oppo reparatie selecteren die je wilt laten uitvoeren door een van onze monteurs. Wij zullen vervolgens contact met je opnemen voor het maken van een reparatie afspraak. In de meeste gevallen kan je Oppo vandaag nog gemaakt worden! Gegevens (foto’s, berichten etc) blijven gewoon op je toestel staan. Een backup maken is dus niet nodig.

Maak een keuze:

Let op! Wanneer je meerdere reparaties kiest, kom je in aanmerking voor een combideal. Informeer naar de mogelijkheden. Staat je reparatie er niet tussen? Neem dan contact met ons op.