Samsung Galaxy A23 5G Reparatie

Samsung galaxy A23 5G reparatie

Op deze pagina vind je een overzicht van de Samsung galaxy A23 5G reparaties die wij uitvoeren. Alle prijzen op deze pagina zijn inclusief BTW en montage. Op elke Samsung galaxy A23 5G reparatie geven wij standaard 12 maanden garantie. Bekijk hieronder onze tarieven:

Samsung galaxy A23 5G Reparatie
Samsung galaxy A23 5G scherm reparatieVA €39
Samsung galaxy A23 5G achterkant reparatieVA €39
Samsung galaxy A23 5G batterij vervangen€39
Samsung galaxy A23 5G dock connector vervangen€69
Samsung galaxy A23 5G luidspreker vervangen€69
Samsung galaxy A23 5G camera vervangen€69

Vandaag je Samsung reparatie laten uitvoeren terwijl je wacht? Dat kan, zelfs in deze corona tijd!
Bel nu: 06-24276167 of mail naar info@iphoneservicelimburg.nl

Nu je kennis hebt gemaakt met onze scherpen prijzen:

Vertellen we graag meer over onze werkwijze. Wij gaan uiteraard niet alleen voor een scherpe prijs maar willen ook de beste kwaliteit en service bieden. Wij bieden een service waarbij de klant zelf bepaald hoeveel hij of zij betaald. Wij hebben een keuze uit originele of kopie schermen. Bij ons is origineel echt origineel. Tevens letten wij strikt op de afwerking na de Samsung reparatie zoals bijvoorbeeld het stofvrij monteren van de voorkant. Je kiest voor Samsung reparatie Limburg omdat wij:

 Duizenden tevreden klanten hebben  Originele onderdelen gebruiken (pulled)  6 maanden garantie geven  Werken volgens No Cure No Pay principe

Vrijblijvend een reparatie aanvragen:

Hieronder kun je geheel vrijblijvend de Samsung reparatie selecteren die je wilt laten uitvoeren door een van onze monteurs. Wij zullen vervolgens contact met je opnemen voor het maken van een reparatie afspraak. In de meeste gevallen kan je Samsung vandaag nog gemaakt worden! Gegevens (foto’s, berichten etc) blijven gewoon op je toestel staan. Een backup maken is dus niet nodig.

Maak een keuze:

Let op! Wanneer je meerdere reparaties kiest, kom je in aanmerking voor een combideal. Informeer naar de mogelijkheden. Staat je reparatie er niet tussen? Neem dan contact met ons op.