Huawei reparatie Limburg

Huawei reparatie Limburg

Een goede en professionele Huawei reparatie Limburg? Dan kies je voor iPhone Service Limburg, wij gaan er voor zorgen dat uw Huawei of tablet reparatie binnen 3-5 dagen weer gerepareerd retour is. Doordat iPhone Service Limburg al 10 jaar bestaat weet je natuurlijk dat je kiest voor een bekende reparatuur uit de Regio.

Meld uw Huawei aan via ons reparatieformulier en stuur uw Huawei reparatie zonder extra kosten op naar ons reparatiecentrum. Heeft u nog vragen over uw Huawei reparatie? Stuur dan een e-mail naar info@iphoneservicelimburg.nl

Onze monteurs zijn een voor een gecertificeerd en opgeleid omdat wij natuurlijk uw Huawei vlekkeloos en zonder problemen gerepareerd willen hebben. Ook hebben wij een zéér grote voorraad aan Huawei onderdelen. Waardoor de reparatieduur is hiermee zo kort mogelijk is.

Bekijk in onderstaand overzicht of we jou apparaat kunnen repareren! Staat deze niet ertussen? Bel of Mail ons.

Huawei stuk wat nu?

Wat fijn dat je op onze website terecht bent gekomen, hiermee heb je de eerste stap genomen voor het repareren van je apparaat. Het meest onmisbare toestel in je collectie is misschien wel je Huawei. Omdat wij van iPhone Service Limburg je graag zo snel mogelijk helpen met het vervangen van je Apple Huawei batterij, je Huawei scherm reparatie, of zorgen dat het geluid van je Apple het weer doet, kun je kiezen voor de Huawei service van iPhone Service Limburg; Zo ben je weer zo snel mogelijk ‘up and running’!

Omdat wij houden van snelle service hebben wij 3 reparatie stappen; Meld je reparatie aan, Breng je apparaat langs, Wij zorgen dat je apparaat vervolgens gerepareerd wordt. Daarnaast informeren we je natuurlijk altijd over de status van je reparatie en eventuele bestellingen.

Reviews

Omdat wij bij iPhone Service Limburg het heel belangrijk vinden hoe jullie als klant ons bedrijf beoordelen, werken wij met het review systeem van Facebook. Nadat je reparatie is uitgevoerd ontvang je van ons een bericht met de vraag of je een review wilt plaatsen:

Bekijk eens onze reviews, Als de reparatie door ons is afgerond krijg je automatisch een bericht om een review achter te laten, je maakt dan ook nog eens kans op een iPhone 7!.  

Reparatie aanmelden

Wij houden bij iPhone Service Limburg van snelle communicatie, bijvoorbeeld omdat we jou als klant hier natuurlijk goed mee op de hoogte kunnen houden, het is daarom handig om je reparatie online aan te melden zodat we al je gegevens direct bij de hand hebben. Als je in het menu klikt op de juiste reparatie, dan vervolgt de aanmelding van de reparatie vanzelf.

Originele onderdelen

Aangezien wij zowel werken met originele onderdelen, als legitieme software kunnen wij u kwaliteit garanderen. Daar staat tegenover dat wij niet de allergoedkoopste zijn, maar aan de andere kant wel de beste kwaliteit leveren. Bovendien zijn wij natuurlijk zowel gespecialiseerd in Hardware problemen als Software problemen.

Concluderend: Kom naar iPhone Service Limburg

Garantie

Bij iPhone Service Limburg staat kwaliteit voorop. Naast dat wij je apparaat natuurlijk snel willen repareren, gebeurd dit ook met de uiterste zorg. Daarom hebben wij ook een bijzonder garantieplan.

Je krijgt vervolgens bij ons namelijk standaard 6 maanden garantie op de reparatie + onderdeel. Voor 75 meer verleng je deze garantieperiode naar 12 maanden, en voor 150 meer naar 24 maanden.

Wij hopen hiermee aan te geven dat garantie en klanttevredenheid bij ons zeer belangrijk zijn.