iPad reparatie Limburg

iPad reparatie Limburg

Een goede en professionele iPad reparatie Limburg? Dan kies je voor iPhone Service Limburg, wij gaan er voor zorgen dat je iPad reparatie waarschijnlijk vandaag nog uitgevoerd wordt! Aangezien iPhone Service Limburg al 10 jaar bestaat weet je natuurlijk dat je kiest voor een bekende reparateur uit de Regio (omgeving Limburg).

Heb je vragen over onze iPad reparatie service? Stuur dan een e-mail naar info@iphoneservicelimburg.nl of bel 06-24276167.

Onze monteurs zijn een voor een gecertificeerd en opgeleid omdat wij natuurlijk je iPad vlekkeloos willen repareren. Naast iPad reparatie hebben wij een zéér grote voorraad aan iPad onderdelen waardoor de reparatie termijn zo kort mogelijk gehouden kan worden.

Selecteer in het onderstaande overzicht je toestel en vraag gelijk een prijsopgave aan. Staat je toestel en/of klacht er niet tussen? Bel of mail ons dan direct.

iPad kapot, wat nu?

Wat fijn dat je op onze website terecht bent gekomen, hiermee heb je de eerste stap genomen voor het repareren van je toestel. Het meest onmisbare toestel in je collectie is misschien wel je iPad. Omdat wij van iPad Service Limburg je graag zo snel mogelijk helpen met het vervangen het scherm, accu of bijvoorbeeld de camera, kun je kiezen voor de iPad reparatie service van iPhone Service Limburg; Zo ben je weer zo snel mogelijk ‘up and running’!

Omdat wij staan voor snelle service hebben wij de volgende 3 reparatie stappen; Meld je reparatie aan, breng je toestel langs en wij zorgen er  vervolgens voor dat je toestel professioneel gerepareerd wordt. Daarnaast informeren we je natuurlijk altijd over de status van reparatie en of eventuele bestellingen.

p

Ik weet niet welke iPad ik heb? Klik hier om te kijken welke iPad jij in gebruikt!

Reviews

Doordat wij bij iPhone Service Limburg het heel belangrijk vinden hoe klanten ons als bedrijf beoordelen, kun je altijd een revieuw achterlaten op onze facebook pagina. Ben je nog niet overtuigd? Lees dan de reviews klanten die je voorgingen! Bekijk eens onze reviews. Bij het achterlaten van een review maak je kans op interessante prijzen die wij met de tijd verloten onder de deelnemers.

Reparatie aanmelden

Ben je inmiddels overtuigd? Selecteer dan nu je toestel en vervolgens de klacht. Wij zullen je reparatie aanvraag z.s.m in behandeling nemen. Kom je er niet uit of heb je verder nog vragen? Neem dan contact met ons op. Wij proberen alle vragen binnen 2 uur te beantwoorden.

Originele onderdelen

Aangezien wij werken met originele onderdelen, als legitieme software kunnen wij je kwaliteit garanderen. Daar staat tegenover dat wij niet de allergoedkoopste zijn, maar aan de andere kant wel de beste kwaliteit leveren. Kies je liever voor een goedkoper alternatief? Dan kun je kiezen voor OEM onderdelen. Ook hier kunnen we je mee helpen!

Garantie

Bij iPhone Service Limburg staat kwaliteit voorop. Naast dat wij je toestel z.s.m willen repareren, staat kwaliteit bij ons op plaats #1. Je krijgt dan ook 12 maanden volledige garantie op de vervangen onderdelen. Mocht je kiezen voor OEM onderdelen dan hanteren wij een afwijkende garantie termijn. Vraag naar de voorwaarden.

Maak nu kennis met onze scherpe iPad reparatie prijzen!

In het onderstaande overzicht vind je een totaal overzicht van de meest voorkomende reparaties die wij aanbieden. Zoals je ziet zijn onze prijzen zeer scherp ten opzichte van concurrenten in de buurt! Heb je het ergens anders goedkoper gezien? Meld het ons en wij passen gelijk de prijs aan!