Oppo Find X2 Pro Achterkant Vervangen

Oppo Find X2 Pro Achterkant Vervangen

Laat vandaag je Oppo Find X2 Pro achterkant vervangen door een van onze gespecialiseerde monteurs. Is je Oppo Find X2 Pro achterkant kapot gevallen? Geen probleem, wij gaan je verder helpen. Wij garanderen de beste prijs en kwaliteit van Nederland. Wij kunnen je Oppo Find X2 Pro achterkant vervangen vanaf €39,00.

Reparatie wanneer het jou uitkomt

Laat je toestel repareren wanneer het jou uitkomt. Neem contact op met onze klanten service voor een afspraak. Je kunt bij ons een reparatie aanmelden tot 19:30 en dezelfde dag nog laten uitvoeren.

Garantie? Jazeker!

Op elke reparatie geven wij standaard 12 maanden garantie. Kwaliteit en service staat bij ons hoog in het vaandel. Let op: als je kiest voor kopie onderdelen dan hanteren wij een andere garantie termijn.

Parkeren voor de deur

Geen betaald parkeren en ook niet lang door de regen lopen. Bij ons kun je gratis voor de deur parkeren en gelijk naar binnen lopen. Wel zo makkelijk.

Laagste prijs garantie

Wij proberen onze prijzen scherp te houden. Daarom hanteren wij een laagste prijs garantie. Heb je een reparatie elders goedkoper gezien? Meld het ons en wij betalen het verschil terug.

Schade rapport voor de verzekering

Door de jaren heen hebben wij fijne samenwerking opgebouwd met verschillende verzekeringsmaatschappijen. Waarschijnlijk kun je de schade claimen bij de verzekering op vertoon van een factuur en/of schade rapport.

Alles voor een glimlach

Klanttevredenheid is onze missie. Niet voor niets scoren wij een 4,9/5,0 onder onze klantenkring. Mocht je niet tevreden zijn of heb je een klacht? Meld het ons!

Oppo Find X2 Pro achterkant vervangen

Om je Oppo Find X2 Pro van een nieuwe achterkant te voorzien ben je bij ons aan het juiste adres. Is je Oppo Find X2 Pro op de achterkant gevallen en ben je nu opzoek naar een monteur die je Oppo Find X2 Pro kan repareren? Onze monteurs staan nu voor je klaar en kunnen direct je Oppo Find X2 Pro achterkant vervangen. Een Oppo Find X2 Pro achterkant vervangen is niet zomaar een klus zoals vroeger (kapje eraf -en klaar). De reparatie wordt bij iPhone Service Limburg door ervaren en vakkundige monteurs uitgevoerd. Wij hebben inmiddels meer dan 12 jaar ervaring in het repareren van alle smartphones en tablets.

Laat vandaag je Oppo Find X2 Pro achterkant vervangen

Waarschijnlijk hebben wij vandaag nog tijd om je Oppo Find X2 Pro reparatie uit te voeren. Neem contact op met onze klanten service en vraag naar de mogelijkheden. Klik hier om direct naar onze klanten service te gaan.

Find X2 Pro achterkant vervangen: OEM

€ 39 totaal

 • OEM kwaliteit
 • Enkel glas vervangen
 • Laser: JA
 • Geen kleur verschil
 • 12 maanden garantie

Find X2 Pro achterkant vervangen: Origineel

€ 59 totaal

 • Volledig origineel
 • Enkel glas vervangen
 • Laser: JA
 • Geen kleur verschil
 • 12 maanden garantie

Waarom iPhone Service Limburg?

 • Eerlijke prijzen
 • 12 maanden garantie
 • Meestal klaar terwijl je wacht
 • Gratis onderzoek
 • Meer dan 12 jaar ervaring
Blijft mijn Oppo Find X2 Pro stofdicht na de reparatie?

Na de reparatie plaatsen wij een nieuwe originele seal terug in je toestel. Hierdoor blijft stof buiten het toestel.

Moet ik een backup maken van mijn Oppo Find X2 Pro?

Wij adviseren alle klanten voor de reparatie een backup te maken. Het is niet noodzakelijk.

Afspraak maken? Bel: 06-24276167

Wij kunnen waarschijnlijk vandaag nog je Oppo Find X2 Pro achterkant vervangen.

samsung-reparatie

Oppo Find X2 Pro achterkant vervangen

Achterkanten / backcovers die wij installeren op je Oppo Find X2 Pro komen rechtstreeks van Oppo. Door een nauwe samenwerking met collega’s door heel Nederland, kunnen wij deze achterkanten leveren.

Laat je Oppo Find X2 Pro reparatie uitvoeren terwijl je wacht

Bij ons kun je wachten op de reparatie. Maak een afspraak om een tijdstip in te plannen.

Met trots presenteren wij onze sterren rating!

Nog niet overtuigd? Dit is wat een aantal klanten over ons zeggen. Alle reviews kun je vinden op onze Facebookpagina.

Geweldig geholpen. Iphone 5 gaf geen extern geluid . Binnen 1 uur klaar! toppy.

Gemmie Kleinjans


Top service! Telefoon in afgeschreven status binnengebracht, zelfde dag weer zo goed als nieuw! Aanrader! Dank!

Joost de Vries

Vanmiddag mijn iPhone gebracht om het scherm te laten vervangen en 3 uur later weer in gebruik.

Marlies Geurts-Bex

Super service kan niet meer zeggen top!

Jessica Roex van Osch

Oppo Find X2 Pro achterkant breekbaar?

Hoe breekbaar is de Oppo Find X2 Pro nou eigenlijk? Deze vraag krijgen wij vaak te horen. Je kunt de test bekijken in het filmpje. Is het voor jou inmiddels te laat? Maak dan nu een afspraak om je Oppo Find X2 Pro achterkant te vervangen.

Haal & Breng service

Heb je geen tijd om langs te komen voor een Oppo Find X2 Pro achterkant reparatie? Dan hebben we voor jou de haal & breng service. Plan online de service in dan komen we jouw kapotte Oppo Find X2 Pro thuis of op kantoor halen. Na de reparatie brengen we je Oppo Find X2 Pro weer naar je toe. Betalen is mogelijk met Pin of Tikkie. Onze koerier neemt geen contant geld aan.

Wegens omstandigheden zijn wij gesloten tot 9 Oktober voor dringende zaken kunt u een email sturen naar info@iphoneservicelimburg.nl