Samsung galaxy a40 reparatie

Samsung galaxy A40 reparatie

Op deze pagina vind je een overzicht van de Samsung galaxy A40 reparaties die wij uitvoeren. Alle prijzen op deze pagina zijn inclusief BTW en montage. Op elke Samsung galaxy A40 reparatie geven wij standaard 12 maanden garantie. Bekijk hieronder onze tarieven:

Samsung galaxy A40 Reparatie 
Samsung galaxy A40 scherm reparatie€99
Samsung galaxy A40 achterkant reparatie€59
Samsung galaxy A40 batterij vervangen€49
Samsung galaxy A40 dock connector vervangen€49
Samsung galaxy A40 luidspreker vervangen€49
Samsung galaxy A40 camera vervangen€59

Vandaag je Samsung laten repareren? Bel dan nu: 0624276167 of stuur een e-mail naar info@iphoneservicelimburg.nl

Nu je kennis hebt gemaakt met onze scherpen prijzen:

Vertellen we graag meer over onze werkwijze. Wij gaan uiteraard niet alleen voor een scherpe prijs maar willen ook de beste kwaliteit en service bieden. Wij bieden een service waarbij de klant zelf bepaald hoeveel hij of zij betaald. Wij hebben een keuze uit originele of kopie schermen. Bij ons is origineel echt origineel. Tevens letten wij strikt op de afwerking na de Samsung reparatie zoals bijvoorbeeld het stofvrij monteren van de voorkant. Je kiest voor Samsung reparatie Limburg omdat wij:

Duizenden tevreden klanten hebben Originele onderdelen gebruiken (pulled) 6 maanden garantie geven Werken volgens No Cure No Pay principe

Vrijblijvend een reparatie aanvragen:

Hieronder kun je geheel vrijblijvend de Samsung reparatie selecteren die je wilt laten uitvoeren door een van onze monteurs. Wij zullen vervolgens contact met je opnemen voor het maken van een reparatie afspraak. In de meeste gevallen kan je Samsung vandaag nog gemaakt worden! Gegevens (foto’s, berichten etc) blijven gewoon op je toestel staan. Een backup maken is dus niet nodig.

Maak een keuze:

Let op! Wanneer je meerdere reparaties kiest, kom je in aanmerking voor een combideal. Informeer naar de mogelijkheden.Totaal
Verzenden
Verzenden