Samsung A40 scherm reparatie

Samsung A40 scherm reparatie

Is het touchscreen / scherm kapot van je Samsung A40? Laat vandaag nog je Samsung A40 scherm reparatie uitvoeren door een van onze gespecialiseerde monteurs. Wij garanderen de beste prijs van Nederland. Wij kunnen je Samsung A40 scherm reparatie uitvoeren vanaf € 89,00. iPhone Service Limburg beschikt over de beste kwaliteit schermen en service.

 • Reparatie wanneer het jou uitkomt

  Laat je toestel repareren wanneer het jou uitkomt. Neem contact op met onze klanten service voor een afspraak. Je kunt bij ons een reparatie aanmelden tot 19:30 en dezelfde dag nog laten uitvoeren.

 • Parkeren voor de deur

  Geen betaald parkeren en ook niet lang door de regen lopen. Bij ons kun je gratis voor de deur parkeren en gelijk naar binnen lopen. Wel zo makkelijk.

 • Schade rapport voor de verzekering

  Door de jaren heen hebben wij fijne samenwerking opgebouwd met verschillende verzekeringsmaatschappijen. Waarschijnlijk kun je de schade claimen bij de verzekering op vertoon van een factuur en/of schade rapport.

 • Garantie? Jazeker!

  Op elke reparatie geven wij standaard 12 maanden garantie. Kwaliteit en service staat bij ons hoog in het vaandel. Let op: als je kiest voor kopie onderdelen dan hanteren wij een andere garantie termijn.

 • Laagste prijs garantie

  Wij proberen onze prijzen scherp te houden. Daarom hanteren wij een laagste prijs garantie. Heb je een reparatie elders goedkoper gezien? Meld het ons en wij betalen het verschil terug.

 • Alles voor een glimlach

  Klanttevredenheid is onze missie. Niet voor niets scoren wij een 4,9/5,0 onder onze klantenkring. Mocht je niet tevreden zijn of heb je een klacht? Meld het ons!

Samsung A40 scherm reparatie / vervangen

Om je Samsung A40 van een nieuw scherm te voorzien ben je bij ons aan het juiste adres. Is je Samsung A40 scherm kapot en ben je nu opzoek naar een monteur die een scherm reparatie kan uitvoeren? Onze monteurs staan nu voor je klaar en kunnen direct je Samsung A40 scherm vervangen. Een Samsung A40 scherm reparatie wordt bij iPhone Service Limburg door ervaren en vakkundige monteurs uitgevoerd. Wij hebben inmiddels meer dan 12 jaar ervaring in het repareren van alle smartphones en tablets.

Laat vandaag je Samsung A40 scherm reparatie uitvoeren

Waarschijnlijk hebben wij vandaag nog tijd om je Samsung A40 reparatie uit te voeren. Neem contact op met onze klanten service en vraag naar de mogelijkheden. Klik hier om direct naar onze klanten service te gaan.

Touchscreen / Glas vervangen: OEM

€89 totaal

Volledig nieuw
OEM kwaliteit
Gehard glas
6 maanden garantie

Touchscreen / Glas vervangen: Origineel

€99 totaal

Volledig nieuw
Origineel Samsung
Flexibel glas
12 maanden garantie

Waarom iPhone Service Limburg?

Eerlijke prijzen

12 maanden garantie

Meestal klaar terwijl je wacht

Gratis onderzoek

Meer dan 12 jaar ervaring

Blijft mijn Samsung A40 stofdicht na de reparatie?

Na de reparatie plaatsen wij een nieuwe originele seal terug in je toestel. Hierdoor blijft stof buiten het toestel.

Moet ik een backup maken van mijn Samsung A40?

Wij adviseren alle klanten voor de reparatie een backup te maken. Het is niet noodzakelijk.

Wat betekend OEM?

OEM staat eigenlijk bekend als ‘High copy’.  De OEM schermen zijn niet origineel van Samsung maar vrijwel vergelijkbaar. De kleuren van het beeld kunnen iets minder intens zijn. De werking van de touch word 100% gegarandeerd.

Kan ik wachten op de reparatie?

Ja, op deze reparatie kun je wachten. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen.

Afspraak maken? Bel: 0624276167

Kom direct langs met je kapot Samsung A40 scherm. Waarschijnlijk kunnen wij je Samsung A40 scherm reparatie vandaag nog uitvoeren!

Samsung A40 scherm vervangen

Schermen die wij installeren op je Samsung A40 komen rechtstreeks van Samsung. Door een nauwe samenwerking met collega’s door heel Nederland, kunnen wij deze schermen leveren.

Samsung A40 scherm, kopie of origineel?

Deze keuze laten wij over aan jou! Laat je Samsung A40 scherm reparatie uitvoeren met een origineel of kopie scherm. Vraag naar de mogelijkheden via onze klanten service.

Laat je Samsung A40 reparatie uitvoeren terwijl je wacht

Bij ons kun je wachten op de reparatie. Maak een afspraak om een tijdstip in te plannen.

Met trots presenteren wij onze sterren rating!

Nog niet overtuigd? Dit is wat een aantal klanten over ons zeggen. Alle reviews kun je vinden op onze Facebookpagina.

Gemmie Kleinjans schrijft:

Geweldig geholpen. Iphone 5 gaf geen extern geluid . Binnen 1 uur klaar! toppy

Joost de Vries schrijft:

Top service! Telefoon in afgeschreven status binnengebracht, zelfde dag weer zo goed als nieuw! Aanrader! Dank!

Marlies Geurts-Bex schrijft:

Vanmiddag mijn iPhone gebracht om het scherm te laten vervangen en 3 uur later weer in gebruik.

Jessica Roex van Osch schrijft:

Super service kan niet meer zeggen top!

Samsung A40 scherm breekbaar?

Hoe breekbaar is de Samsung A40 nou eigenlijk? Deze vraag krijgen wij vaak te horen. Je kunt de test bekijken in het filmpje. Is het voor jou inmiddels te laat? Maak dan nu een afspraak om je Samsung A40 scherm reparatie aan te melden.

Haal & Breng service

Heb je geen tijd om langs te komen voor een Samsung A40 scherm reparatie? Dan hebben we voor jou de haal & breng service. Plan online de service in dan komen we jouw kapotte Samsung A40 thuis of op kantoor halen. Na de reparatie brengen we je Samsung A40 weer naar je toe. Betalen is mogelijk met Pin of Tikkie. Onze koerier neemt geen contant geld aan.

De haal en breng service is mogelijk voor de volgende modellen: