Oppo Reno4 Pro Scherm Reparatie

Oppo Reno4 Pro Scherm Reparatie

Is het touchscreen / scherm kapot van je Oppo Reno4 Pro? Laat vandaag nog je Oppo Reno4 Pro scherm reparatie uitvoeren door een van onze gespecialiseerde monteurs. Wij garanderen de beste prijs van Nederland. Wij kunnen je Oppo Reno4 Pro scherm reparatie uitvoeren vanaf € op aanvraag. iPhone Service Limburg beschikt over de beste kwaliteit schermen en service.

Reparatie wanneer het jou uitkomt

Laat je toestel repareren wanneer het jou uitkomt. Neem contact op met onze klanten service voor een afspraak. Je kunt bij ons een reparatie aanmelden tot 16:00 en dezelfde dag nog laten uitvoeren.

Garantie? Jazeker!

Op elke reparatie geven wij standaard 12 maanden garantie. Kwaliteit en service staat bij ons hoog in het vaandel. Let op: als je kiest voor kopie onderdelen dan hanteren wij een andere garantie termijn.

Parkeren voor de deur

Geen betaald parkeren en ook niet lang door de regen lopen. Bij ons kun je gratis voor de deur parkeren en gelijk naar binnen lopen. Wel zo makkelijk.

Laagste prijs garantie

Wij proberen onze prijzen scherp te houden. Daarom hanteren wij een laagste prijs garantie. Heb je een reparatie elders goedkoper gezien? Meld het ons en wij betalen het verschil terug.

Schade rapport voor de verzekering

Door de jaren heen hebben wij fijne samenwerking opgebouwd met verschillende verzekeringsmaatschappijen. Waarschijnlijk kun je de schade claimen bij de verzekering op vertoon van een factuur en/of schade rapport.

Alles voor een glimlach

Klanttevredenheid is onze missie. Niet voor niets scoren wij een 4,9/5,0 onder onze klantenkring. Mocht je niet tevreden zijn of heb je een klacht? Meld het ons!

Oppo Reno4 Pro scherm reparatie / vervangen

Om je Oppo Reno4 Pro van een nieuw scherm te voorzien ben je bij ons aan het juiste adres. Is je Oppo Reno4 Pro scherm kapot en ben je nu opzoek naar een monteur die een scherm reparatie kan uitvoeren? Onze monteurs staan nu voor je klaar en kunnen direct je Oppo Reno4 Pro scherm vervangen. Een Oppo Reno4 Pro scherm reparatie wordt bij iPhone Service Limburg door ervaren en vakkundige monteurs uitgevoerd. Wij hebben inmiddels meer dan 12 jaar ervaring in het repareren van alle smartphones en tablets.

Laat vandaag je Oppo Reno4 Pro scherm reparatie uitvoeren

Waarschijnlijk hebben wij vandaag nog tijd om je Oppo Reno4 Pro reparatie uit te voeren. Neem contact op met onze klanten service en vraag naar de mogelijkheden. Klik hier om direct naar onze klanten service te gaan.

Touchscreen / Glas vervangen: OEM

€ op aanvraag

 • Volledig nieuw
 • OEM kwaliteit
 • Gehard glas
 • 6 maanden garantie
 • Display onbeschadigd

Touchscreen / Glas vervangen: Origineel

€ op aanvraag

 • Volledig nieuw
 • Origineel Oppo
 • Flexibel glas
 • 12 maanden garantie
 • Display onbeschadigd

Waarom iPhone Service Limburg?

 • Eerlijke prijzen
 • 12 maanden garantie
 • Meestal klaar terwijl je wacht
 • Gratis onderzoek
 • Meer dan 12 jaar ervaring
Blijft mijn Oppo Reno4 Pro stofdicht na de reparatie?

Na de reparatie plaatsen wij een nieuwe originele seal terug in je toestel. Hierdoor blijft stof buiten het toestel.

Moet ik een backup maken van mijn Oppo Reno4 Pro?

Wij adviseren alle klanten voor de reparatie een backup te maken. Het is niet noodzakelijk.

Wat betekend OEM?

OEM staat eigenlijk bekend als ‘High copy’.  De OEM schermen zijn niet origineel van Samsung maar vrijwel vergelijkbaar. De kleuren van het beeld kunnen iets minder intens zijn. De werking van de touch word 100% gegarandeerd.

Kan ik wachten op de reparatie?

Ja, op deze reparatie kun je wachten. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen.

Afspraak maken? Bel: 06-24276167

Kom direct langs met je kapot Oppo Reno4 Pro scherm. Waarschijnlijk kunnen wij je Oppo Reno4 Pro scherm reparatie vandaag nog uitvoeren!

samsung-reparatie

Oppo Reno4 Pro scherm vervangen

Schermen die wij installeren op je Oppo Reno4 Pro komen rechtstreeks van Oppo. Door een nauwe samenwerking met collega’s door heel Nederland, kunnen wij deze schermen leveren.

Oppo Reno4 Pro scherm, kopie of origineel?

Deze keuze laten wij over aan jou! Laat je Oppo Reno4 Pro scherm reparatie uitvoeren met een origineel of kopie scherm. Vraag naar de mogelijkheden via onze klanten service.

Laat je Oppo Reno4 Pro reparatie uitvoeren terwijl je wacht

Bij ons kun je wachten op de reparatie. Maak een afspraak om een tijdstip in te plannen.

Oppo Reno4 Pro scherm breekbaar?

Hoe breekbaar is de Oppo Reno4 Pro nou eigenlijk? Deze vraag krijgen wij vaak te horen. Je kunt de test bekijken in het filmpje. Is het voor jou inmiddels te laat? Maak dan nu een afspraak om je Oppo Reno4 Pro scherm reparatie aan te meld

Met trots presenteren wij onze sterren rating!

Nog niet overtuigd? Dit is wat een aantal klanten over ons zeggen. Alle reviews kun je vinden op onze Facebookpagina.

Geweldig geholpen. Iphone 5 gaf geen extern geluid . Binnen 1 uur klaar! toppy.

Gemmie Kleinjans


Top service! Telefoon in afgeschreven status binnengebracht, zelfde dag weer zo goed als nieuw! Aanrader! Dank!

Joost de Vries

Vanmiddag mijn iPhone gebracht om het scherm te laten vervangen en 3 uur later weer in gebruik.

Marlies Geurts-Bex

Super service kan niet meer zeggen top!

Jessica Roex van Osch

Haal & Breng service

Heb je geen tijd om langs te komen voor een Oppo Reno4 Pro scherm reparatie? Dan hebben we voor jou de haal & breng service. Plan online de service in dan komen we jouw kapotte Oppo Reno4 Pro thuis of op kantoor halen. Na de reparatie brengen we je Oppo Reno4 Pro weer naar je toe. Betalen is mogelijk met Pin of Tikkie. Onze koerier neemt geen contant geld aan.