Samsung S10 batterij vervangen

Samsung S10 batterij vervangen

Laat vandaag je Samsung S10 batterij vervangen door een van onze gespecialiseerde monteurs. Gaat je Samsung S10 batterij steeds sneller leeg of valt je Samsung regelmatig uit? Geen probleem, wij gaan je verder helpen. Wij garanderen de beste prijs en kwaliteit van Nederland. Wij kunnen je Samsung S10 batterij vervangen vanaf €39,00.

 • Reparatie wanneer het jou uitkomt

  Laat je toestel repareren wanneer het jou uitkomt. Neem contact op met onze klanten service voor een afspraak. Je kunt bij ons een reparatie aanmelden tot 19:30 en dezelfde dag nog laten uitvoeren.

 • Parkeren voor de deur

  Geen betaald parkeren en ook niet lang door de regen lopen. Bij ons kun je gratis voor de deur parkeren en gelijk naar binnen lopen. Wel zo makkelijk.

 • Schade rapport voor de verzekering

  Door de jaren heen hebben wij fijne samenwerking opgebouwd met verschillende verzekeringsmaatschappijen. Waarschijnlijk kun je de schade claimen bij de verzekering op vertoon van een factuur en/of schade rapport.

 • Garantie? Jazeker!

  Op elke reparatie geven wij standaard 12 maanden garantie. Kwaliteit en service staat bij ons hoog in het vaandel. Let op: als je kiest voor kopie onderdelen dan hanteren wij een andere garantie termijn.

 • Laagste prijs garantie

  Wij proberen onze prijzen scherp te houden. Daarom hanteren wij een laagste prijs garantie. Heb je een reparatie elders goedkoper gezien? Meld het ons en wij betalen het verschil terug.

 • Alles voor een glimlach

  Klanttevredenheid is onze missie. Niet voor niets scoren wij een 4,9/5,0 onder onze klantenkring. Mocht je niet tevreden zijn of heb je een klacht? Meld het ons!

Samsung S10 batterij vervangen

Om je Samsung S10 van een nieuwe batterij te voorzien ben je bij ons aan het juiste adres. Is je Samsung S10 batterij snel leeeg en ben je nu opzoek naar een monteur die je Samsung S10 batterij kan vervangen? Onze monteurs staan nu voor je klaar en kunnen direct je Samsung S10 batterij vervangen. Een Samsung batterij vervangen is niet zomaar en klus zoals vroeger (kapje eraf -en klaar). De reparatie wordt bij iPhone Service Limburg door ervaren en vakkundige monteurs uitgevoerd. Wij hebben inmiddels meer dan 12 jaar ervaring in het repareren van alle smartphones en tablets.

Laat vandaag je Samsung S10 batterij vervangen

Waarschijnlijk hebben wij vandaag nog tijd om je Samsung S10 batterij te vervangen. Neem contact op met onze klanten service en vraag naar de mogelijkheden. Klik hier om direct naar onze klanten service te gaan.

Samsung S10 batterij vervangen: OEM

€ 39 totaal

OEM Kwaliteit
Levensduur: +/- 1,5 jaar
Capaciteit: 3969mAh
9 maanden garantie

Samsung S10 batterij vervangen: Origineel

€ 59 totaal

Volledig origineel
Levensduur: +/- 2,5 jaar
Capaciteit: 3969mAh
12 maanden garantie

Waarom iPhone Service Limburg?

Eerlijke prijzen

12 maanden garantie

Meestal klaar terwijl je wacht

Gratis onderzoek

Meer dan 12 jaar ervaring

Blijft mijn Samsung S10 stofdicht na de reparatie?

Na de reparatie plaatsen wij een nieuwe originele seal terug in je toestel. Hierdoor blijft stof buiten het toestel.

Moet ik een backup maken van mijn Samsung S10?

Wij adviseren alle klanten voor de reparatie een backup te maken. Het is niet noodzakelijk.

Wanneer moet een batterij vervangen worden?

Wanneer je merkt dat het toestel sneller leeg gaat of spontaan uitvalt. Samsung blokkeert piekprestaties bij een verouderde batterij. Een andere mogelijke oorzaak is het vasthangen en bevriezen van het toestel.

OEM of origineel?

Wij adviseren altijd een originele batterij. Het aantal mAh is in beide batterijen gelijk. Wel zien wij dat het een originele batterij een langere levensduur heeft.

Afspraak maken? Bel: 0624276167

Kom direct langs met je kapotte Samsung S10 batterij. Waarschijnlijk kunnen wij je Samsung S10 batterij vervanging vandaag nog uitvoeren!

Samsung S10 batterij vervangen

Batterijen die wij installeren in je Samsung S10 komen rechtstreeks van Samsung. Door een nauwe samenwerking met collega’s door heel Nederland, kunnen wij deze batterijen leveren.

Samsung S10 batterij, OEM of origineel?

Deze keuze laten wij over aan jou! Laat je Samsung S10 batterij vervangen met een origineel of OEM batterij. Vraag naar de mogelijkheden via onze klanten service.

Laat je Samsung S10 reparatie uitvoeren terwijl je wacht

Bij ons kun je wachten op de reparatie. Maak een afspraak om een tijdstip in te plannen.

Met trots presenteren wij onze sterren rating!

Nog niet overtuigd? Dit is wat een aantal klanten over ons zeggen. Alle reviews kun je vinden op onze Facebookpagina.

Gemmie Kleinjans schrijft:

Geweldig geholpen. Iphone 5 gaf geen extern geluid . Binnen 1 uur klaar! toppy

Joost de Vries schrijft:

Top service! Telefoon in afgeschreven status binnengebracht, zelfde dag weer zo goed als nieuw! Aanrader! Dank!

Marlies Geurts-Bex schrijft:

Vanmiddag mijn iPhone gebracht om het scherm te laten vervangen en 3 uur later weer in gebruik.

Jessica Roex van Osch schrijft:

Super service kan niet meer zeggen top!

Samsung S10 batterij test?

Hoelang moet mijn Samsung S10 batterij het volhouden? Deze vraag krijgen wij vaak te horen. In het filmpje hiernaast kun je de test bekijken. Ben je niet tevreden over de batterij capaciteit? Maak dan nu een afspraak om je Samsung S10 batterij te vervangen.

Haal & Breng service

Heb je geen tijd om langs te komen voor een Samsung S10 batterij vervanging? Dan hebben we voor jou de haal & breng service. Plan online de service in dan komen we jouw kapotte Samsung S10 thuis of op kantoor halen. Na de reparatie brengen we je Samsung S10 weer naar je toe. Betalen is mogelijk met Pin of Tikkie. Onze koerier neemt geen contant geld aan.

De haal en breng service is mogelijk voor de volgende modellen: