Samsung S23 Batterij Vervangen

Samsung S23 batterij vervangen

Laat vandaag je Samsung S23 batterij vervangen door een van onze gespecialiseerde monteurs. Gaat je Samsung S23 batterij steeds sneller leeg of valt je Samsung regelmatig uit? Geen probleem, wij gaan je verder helpen. Wij garanderen de beste prijs en kwaliteit van Nederland. Wij kunnen je Samsung S23 batterij vervangen vanaf € op aanvraag.

Reparatie wanneer het jou uitkomt

Laat je toestel repareren wanneer het jou uitkomt. Neem contact op met onze klanten service voor een afspraak. Je kunt bij ons een reparatie aanmelden tot 19:30 en dezelfde dag nog laten uitvoeren.

Garantie? Jazeker!

Op elke reparatie geven wij standaard 12 maanden garantie. Kwaliteit en service staat bij ons hoog in het vaandel. Let op: als je kiest voor kopie onderdelen dan hanteren wij een andere garantie termijn.

Parkeren voor de deur

Geen betaald parkeren en ook niet lang door de regen lopen. Bij ons kun je gratis voor de deur parkeren en gelijk naar binnen lopen. Wel zo makkelijk.

Laagste prijs garantie

Wij proberen onze prijzen scherp te houden. Daarom hanteren wij een laagste prijs garantie. Heb je een reparatie elders goedkoper gezien? Meld het ons en wij betalen het verschil terug.

Schade rapport voor de verzekering

Door de jaren heen hebben wij fijne samenwerking opgebouwd met verschillende verzekeringsmaatschappijen. Waarschijnlijk kun je de schade claimen bij de verzekering op vertoon van een factuur en/of schade rapport.

Alles voor een glimlach

Klanttevredenheid is onze missie. Niet voor niets scoren wij een 4,9/5,0 onder onze klantenkring. Mocht je niet tevreden zijn of heb je een klacht? Meld het ons!

Samsung S23 batterij vervangen

Om je Samsung S23 van een nieuwe batterij te voorzien ben je bij ons aan het juiste adres. Is je Samsung S23 batterij snel leeeg en ben je nu opzoek naar een monteur die je Samsung S23 batterij kan vervangen? Onze monteurs staan nu voor je klaar en kunnen direct je Samsung S23 batterij vervangen. Een Samsung batterij vervangen is niet zomaar en klus zoals vroeger (kapje eraf -en klaar). De reparatie wordt bij iPhone Service Limburg door ervaren en vakkundige monteurs uitgevoerd. Wij hebben inmiddels meer dan 12 jaar ervaring in het repareren van alle smartphones en tablets.

Laat vandaag je Samsung S23 batterij vervangen

Waarschijnlijk hebben wij vandaag nog tijd om je Samsung S23 batterij te vervangen. Neem contact op met onze klanten service en vraag naar de mogelijkheden. Klik hier om direct naar onze klanten service te gaan.

Samsung S23 batterij vervangen: OEM

€ op aanvraag

 • OEM kwaliteit
 • Levensduur: +/- 1,5 jaar
 • Capaciteit: 3969mAh
 • 9 maanden garantie

Samsung S23 batterij vervangen: Origineel

€ op aanvraag

 • Volledig origineel
 • Levensduur: +/- 2,5 jaar
 • Capaciteit: 3969mAh
 • 12 maanden garantie

Waarom iPhone Service Limburg?

 • Eerlijke prijzen
 • 12 maanden garantie
 • Meestal klaar terwijl je wacht
 • Gratis onderzoek
 • Meer dan 12 jaar ervaring
Blijft mijn Samsung S23 stofdicht na de reparatie?

Na de reparatie plaatsen wij een nieuwe originele seal terug in je toestel. Hierdoor blijft stof buiten het toestel.

Moet ik een backup maken van mijn Samsung S23?

Wij adviseren alle klanten voor de reparatie een backup te maken. Het is niet noodzakelijk.

Wanneer moet een batterij vervangen worden?

Wanneer je merkt dat het toestel sneller leeg gaat of spontaan uitvalt. Apple blokkeert piekprestaties bij een verouderde batterij. Een andere mogelijke oorzaak is het vasthangen en bevriezen van het toestel.

OEM of origineel?

Wij adviseren altijd een originele batterij. Het aantal mAh is in beide batterijen gelijk. Wel zien wij dat het een originele batterij een langere levensduur heeft.

Afspraak maken? Bel: 06-24276167

Kom direct langs met je kapotte Samsung S23 batterij. Waarschijnlijk kunnen wij je Samsung S23 batterij vervanging vandaag nog uitvoeren!

samsung-reparatie

Samsung S23 batterij vervangen

Batterijen die wij installeren in je Samsung S23 komen rechtstreeks van Samsung. Door een nauwe samenwerking met collega’s door heel Nederland, kunnen wij deze batterijen leveren.

Samsung S23 batterij, OEM of origineel?

Deze keuze laten wij over aan jou! Laat je Samsung S23 batterij vervangen met een origineel of OEM batterij. Vraag naar de mogelijkheden via onze klanten service.

Laat je Samsung S23 reparatie uitvoeren terwijl je wacht

Bij ons kun je wachten op de reparatie. Maak een afspraak om een tijdstip in te plannen.

Met trots presenteren wij onze sterren rating!

Nog niet overtuigd? Dit is wat een aantal klanten over ons zeggen. Alle reviews kun je vinden op onze Facebookpagina.

Geweldig geholpen. Iphone 5 gaf geen extern geluid . Binnen 1 uur klaar! toppy.

Gemmie Kleinjans


Top service! Telefoon in afgeschreven status binnengebracht, zelfde dag weer zo goed als nieuw! Aanrader! Dank!

Joost de Vries

Vanmiddag mijn iPhone gebracht om het scherm te laten vervangen en 3 uur later weer in gebruik.

Marlies Geurts-Bex

Super service kan niet meer zeggen top!

Jessica Roex van Osch

Samsung S23 batterij test?

Hoelang moet mijn Samsung S23 batterij het volhouden? Deze vraag krijgen wij vaak te horen. In het filmpje hiernaast kun je de test bekijken. Ben je niet tevreden over de batterij capaciteit? Maak dan nu een afspraak om je Samsung S23 batterij te vervangen.

Haal & Breng service

Heb je geen tijd om langs te komen voor een Samsung S23 batterij vervanging? Dan hebben we voor jou de haal & breng service. Plan online de service in dan komen we jouw kapotte Samsung S23 thuis of op kantoor halen. Na de reparatie brengen we je Samsung S23 weer naar je toe. Betalen is mogelijk met Pin of Tikkie. Onze koerier neemt geen contant geld aan.