Samsung reparatie Onderbanken

Samsung reparatie Onderbanken

Een goede en professionele samsung reparatie Onderbanken? Dan kies je voor iPhone Service Limburg, wij gaan er voor zorgen dat uw samsung of tablet waarschijnlijk vandaag nog gerepareerd word! Doordat iPhone Service Limburg al 10 jaar bestaat weet je natuurlijk dat je kiest voor een bekende reparatuur uit de Regio.

Meld uw samsung aan via ons reparatieformulier en stuur uw samsung reparatie zonder extra kosten op naar ons reparatiecentrum. Heeft u nog vragen over uw samsung reparatie? Stuur dan een e-mail naar info@iphoneservicelimburg.nl

Onze monteurs zijn een voor een gecertificeerd en opgeleid omdat wij natuurlijk uw samsung vlekkeloos en zonder problemen gerepareerd willen hebben. Ook hebben wij een zéér grote voorraad aan samsung onderdelen. Waardoor de reparatieduur is hiermee zo kort mogelijk is.

Bekijk in onderstaand overzicht of we jou apparaat kunnen repareren! Staat deze niet ertussen? Bel of Mail ons.

Samsung stuk wat nu?

Wat fijn dat je op onze website terecht bent gekomen, hiermee heb je de eerste stap genomen voor het repareren van je apparaat. Het meest onmisbare toestel in je collectie is misschien wel je Samsung . Omdat wij van iPhone Service Limburg je graag zo snel mogelijk helpen met het vervangen van je Samsung batterij, je Samsung scherm reparatie, of zorgen dat het geluid van je Samsung het weer doet, kun je kiezen voor de Samsung service van iPhone Service Limburg; Zo ben je weer zo snel mogelijk ‘up and running’!

Omdat wij houden van snelle service hebben wij 3 reparatie stappen; Meld je reparatie aan, Breng je apparaat langs, Wij zorgen dat je apparaat vervolgens gerepareerd wordt. Daarnaast informeren we je natuurlijk altijd over de status van je reparatie en eventuele bestellingen.

Reviews

Omdat wij bij iPhone Service Limburg het heel belangrijk vinden hoe jullie als klant ons bedrijf beoordelen, werken wij met het review systeem van Facebook. Nadat je reparatie is uitgevoerd ontvang je van ons een bericht met de vraag of je een review wilt plaatsen:

Bekijk eens onze reviews, Als de reparatie door ons is afgerond krijg je automatisch een bericht om een review achter te laten, je maakt dan ook nog eens kans op een iPhone 7!.  

Galaxy S

s9-plus-breed-276x276

Samsung Galaxy S9 Plus

s9-breed-276x276

Samsung Galaxy S9

s8-plus-breed-276x276

Samsung Galaxy S8 Plus

s8-breed-276x276

Samsung Galaxy S8

s7-edge-breed-276x276

Samsung Galaxy S7 Edge

s7-breed-276x276

Samsung Galaxy S7

s6-edge-breed-276x276

Samsung Galaxy S6 Edge

s6-breed-276x276

Samsung Galaxy S6

Galaxy A

Samsung Galaxy A3 Reparatie Limburg

Samsung Galaxy A3

a5-2016-breed

Samsung A5

galaxy a6

Samsung A6

a7-breed-233x233

Samsung A7

galaxya82018-breed-200x200

Samsung A8

Galaxy J

samsung j1

Samsung Galaxy J1

samsung j1

Samsung Galaxy J3

j5-2016-breed-233x233

Samsung Galaxy J5

j7-2016-breed-233x233

Samsung J7

Galaxy Note

note-8-breed-276x276

Samsung Note 8

note-5-breed-276x276

Samsung Note 5

note-4-breed-276x276

Samsung Note 4

note-3-breed-276x276

Samsung Note 3

 

 

Reparatie aanmelden

Wij houden bij iPhone Service Limburg van snelle communicatie, bijvoorbeeld omdat we jou als klant hier natuurlijk goed mee op de hoogte kunnen houden, het is daarom handig om je reparatie online aan te melden zodat we al je gegevens direct bij de hand hebben. Als je in het menu klikt op de juiste reparatie, dan vervolgt de aanmelding van de reparatie vanzelf.

Verzekering

Omdat wij werken voor de meest bekende verzekeringsmaatschappijen zoals AEGON, ASR, Noord Hollandsche, Interpolis, Univé, ANWB, Achmea, Das en meer… Omdat verzekeringsmaatschappijen echter altijd vragen om een schaderapport, helpen wij je hier volledig kosteloos mee. Hieruit volgt dat als je reparatie bij ons is aangemeld wij direct het schaderapport naar je opsturen, vervolgens kun jij verder de (gedeeltelijke) vergoeding van je reparatie regelen.

Originele onderdelen

Aangezien wij zowel werken met originele onderdelen, als legitieme software kunnen wij u kwaliteit garanderen. Daar staat tegenover dat wij niet de allergoedkoopste zijn, maar aan de andere kant wel de beste kwaliteit leveren. Bovendien zijn wij natuurlijk zowel gespecialiseerd in Hardware problemen als Software problemen.

Concluderend: Kom naar iPhone Service Limburg

Garantie

Bij iPhone Service Limburg staat kwaliteit voorop. Naast dat wij je apparaat natuurlijk snel willen repareren, gebeurd dit ook met de uiterste zorg. Je krijgt dan ook 6 maanden volledige garantie op de vervangen onderdelen. Mocht je kiezen voor OEM onderdelen dan hanteren wij een afwijkende garantie termijn. Vraag naar de voorwaarden.

vervolgens

Copyright © 2018 iPhone Service Limburg