Apple Watch Serie SE Scherm Reparatie

Apple Watch Serie SE Scherm Reparatie

Is het touchscreen / scherm kapot van je Apple Watch? Laat vandaag nog je Apple watch scherm reparatie uitvoeren door een van onze gespecialiseerde monteurs. Wij garanderen de beste prijs van Nederland. Wij kunnen je Apple watch scherm reparatie uitvoeren vanaf € Op aanvraag. iPhone Service Limburg beschikt over de beste kwaliteit schermen en service.

Reparatie wanneer het jou uitkomt

Laat je toestel repareren wanneer het jou uitkomt. Neem contact op met onze klanten service voor een afspraak. Je kunt bij ons een reparatie aanmelden tot 19:30 en dezelfde dag nog laten uitvoeren.

Garantie? Jazeker!

Op elke reparatie geven wij standaard 12 maanden garantie. Kwaliteit en service staat bij ons hoog in het vaandel. Let op: als je kiest voor kopie onderdelen dan hanteren wij een andere garantie termijn.

Parkeren voor de deur

Geen betaald parkeren en ook niet lang door de regen lopen. Bij ons kun je gratis voor de deur parkeren en gelijk naar binnen lopen. Wel zo makkelijk.

Laagste prijs garantie

Wij proberen onze prijzen scherp te houden. Daarom hanteren wij een laagste prijs garantie. Heb je een reparatie elders goedkoper gezien? Meld het ons en wij betalen het verschil terug.

Schade rapport voor de verzekering

Door de jaren heen hebben wij fijne samenwerking opgebouwd met verschillende verzekeringsmaatschappijen. Waarschijnlijk kun je de schade claimen bij de verzekering op vertoon van een factuur en/of schade rapport.

Alles voor een glimlach

Klanttevredenheid is onze missie. Niet voor niets scoren wij een 4,9/5,0 onder onze klantenkring. Mocht je niet tevreden zijn of heb je een klacht? Meld het ons!

Apple Watch Serie SE scherm reparatie / vervangen

Om je Apple Watch Serie SE van een nieuw scherm te voorzien ben je bij ons aan het juiste adres. Is je Apple Watch scherm kapot en ben je nu opzoek naar een monteur die een scherm reparatie kan uitvoeren? Onze monteurs staan nu voor je klaar en kunnen direct het scherm van je Apple Watch Serie SE vervangen. Een scherm reparatie wordt bij iPhone Service Limburg door ervaren en vakkundige monteurs uitgevoerd. Je kunt erop rekenen dat dit perfect wordt uitgevoerd. Wij hebben inmiddels meer dan 12 jaar ervaring in het repareren van alle smartphones en tablets en andere mobiele toestellen.

Laat vandaag je Apple Watch scherm reparatie uitvoeren

Waarschijnlijk hebben wij vandaag nog tijd om je Apple Watch reparatie uit te voeren. Neem contact op met onze klanten service en vraag naar de mogelijkheden. Klik hier om direct naar onze klanten service te gaan.

Watch Serie SE (40mm)

€ Op aanvraag

 • Volledig nieuw
 • Display volledig intact
 • Gehard glas
 • 12 maanden garantie

Watch Serie SE (44mm)

€ Op aanvraag

 • Volledig nieuw
 • Display volledig intact
 • Gehard glas
 • 12 maanden garantie

Waarom iPhone Service Limburg?

 • Eerlijke prijzen
 • 12 maanden garantie
 • Zeer snelle reparatie service
 • Meer dan 12 jaar ervaring

Afspraak maken? Bel: 06-24276167

Kom direct langs met je kapotte Apple Watch scherm. Waarschijnlijk kunnen wij je scherm reparatie vandaag nog uitvoeren!

Gebroken achterkant vervangen

Apple Watch Serie SE scherm vervangen

Schermen die wij installeren op je Apple Watch komen rechtstreeks van Foxconn. Dit bedrijf fabriceert al vanaf de eerste dag schermen voor oa Apple. Door nauwe samenwerking met collega’s door Nederland, kunnen wij deze schermen leveren.

Apple Watch Serie SE kwaliteit

Op dit moment kunnen wij enkel de originele schermen leveren voor de Apple Watch Serie SE. Bent u op zoek naar een goedkoper alternatief? Vraag dan naar de mogelijkheden via onze klanten service.

Met trots presenteren wij onze sterren rating!

Nog niet overtuigd? Dit is wat een aantal klanten over ons zeggen. Alle reviews kun je vinden op onze Facebookpagina.

Geweldig geholpen. Iphone 5 gaf geen extern geluid . Binnen 1 uur klaar! toppy.

Gemmie Kleinjans


Top service! Telefoon in afgeschreven status binnengebracht, zelfde dag weer zo goed als nieuw! Aanrader! Dank!

Joost de Vries

Vanmiddag mijn iPhone gebracht om het scherm te laten vervangen en 3 uur later weer in gebruik.

Marlies Geurts-Bex

Super service kan niet meer zeggen top!

Jessica Roex van Osch

Apple Watch scherm breekbaar?

Hoe breekbaar is de Apple Watch nou eigenlijk? Deze vraag krijgen wij vaak te horen. Je kunt de test bekijken in het filmpje. Is het voor jou inmiddels te laat? Maak dan nu een afspraak om je Apple Watch scherm reparatie aan te melden.

Haal & Breng service

Heb je geen tijd om langs te komen voor een Apple Watch scherm reparatie? Dan hebben we voor jou de haal & breng service. Plan online de afspraak in dan komen we jouw kapotte Apple Watch thuis of op kantoor ophalen. Na de reparatie brengen we je Apple Watch weer naar je toe. Betalen is mogelijk met Pin of Tikkie. Onze koerier neemt geen contant geld aan.

De haal en breng service is tevens mogelijk voor de volgende toestellen: