IPhone 11 Pro Batterij Vervangen

iPhone 11 pro batterij vervangen

Laat vandaag je iPhone 11 pro batterij vervangen door een van onze gespecialiseerde monteurs. Gaat je iPhone 11 pro batterij steeds sneller leeg of valt je iPhone regelmatig uit? Geen probleem, wij gaan je verder helpen. Wij garanderen de beste prijs en kwaliteit van Nederland. Wij kunnen je iPhone 11 pro batterij vervangen vanaf €49,00.

Reparatie wanneer het jou uitkomt

Laat je toestel repareren wanneer het jou uitkomt. Neem contact op met onze klanten service voor een afspraak. Je kunt bij ons een reparatie aanmelden tot 16:00 en dezelfde dag nog laten uitvoeren.

Garantie? Jazeker!

Op elke reparatie geven wij standaard 12 maanden garantie. Kwaliteit en service staat bij ons hoog in het vaandel. Let op: als je kiest voor kopie onderdelen dan hanteren wij een andere garantie termijn.

Parkeren voor de deur

Geen betaald parkeren en ook niet lang door de regen lopen. Bij ons kun je gratis voor de deur parkeren en gelijk naar binnen lopen. Wel zo makkelijk.

Laagste prijs garantie

Wij proberen onze prijzen scherp te houden. Daarom hanteren wij een laagste prijs garantie. Heb je een reparatie elders goedkoper gezien? Meld het ons en wij betalen het verschil terug.

Schade rapport voor de verzekering

Door de jaren heen hebben wij fijne samenwerking opgebouwd met verschillende verzekeringsmaatschappijen. Waarschijnlijk kun je de schade claimen bij de verzekering op vertoon van een factuur en/of schade rapport.

Alles voor een glimlach

Klanttevredenheid is onze missie. Niet voor niets scoren wij een 4,9/5,0 onder onze klantenkring. Mocht je niet tevreden zijn of heb je een klacht? Meld het ons!

iPhone 11 pro batterij vervangen

Om je iPhone 11 pro van een nieuw batterij te voorzien ben je bij ons aan het juiste adres. Is je iPhone batterij snel leeg en ben je nu opzoek naar een monteur die je iPhone batterij kan vervangen? Onze monteurs staan nu voor je klaar en kunnen direct je iPhone 11 pro batterij vervangen. Een iPhone 11 pro batterij vervangen is niet zomaar een klus zoals vroeger (kapje eraf -en klaar). De reparatie wordt bij iPhone Service Limburg door ervaren en vakkundige monteurs uitgevoerd. Wij hebben inmiddels meer dan 12 jaar ervaring in het repareren van alle smartphones en tablets.

Laat vandaag je iPhone 11 pro batterij vervangen

Waarschijnlijk hebben wij vandaag nog tijd om je iPhone batterij te vervangen. Neem contact op met onze klanten service en vraag naar de mogelijkheden. Klik hier om direct naar onze klanten service te gaan.

iPhone 11 pro batterij vervangen: OEM

€ 49 totaal

 • OEM kwaliteit
 • Levensduur: +/- 1,5 jaar
 • Capaciteit: 3046mAh
 • 9 maanden garantie

iPhone 11 pro batterij vervangen: Origineel

€ 69 totaal

 • Volledig origineel
 • Levensduur: +/- 2,5 jaar
 • Capaciteit: 3046mAh
 • 12 maanden garantie

Waarom iPhone Service Limburg?

 • Eerlijke prijzen
 • 12 maanden garantie
 • Geen oplossing = geen betaling
 • Gratis onderzoek
 • Meer dan 11 jaar ervaring
Blijft mijn iPhone waterdicht na de reparatie?

Na de reparatie plaatsen wij een nieuwe originele seal terug in de iPhone. Hierdoor kunnen wij voldoen aan de IP67 standaard van Apple. Dit houd in dat de iPhone spatwaterdicht is en volledig stof dicht.

Moet ik een backup maken van mijn iPhone?

Wij adviseren alle klanten voor de reparatie een backup te maken. Het is niet noodzakelijk.

Wanneer moet een batterij vervangen worden?

Wanneer je merkt dat het toestel sneller leeg gaat of spontaan uitvalt. Apple blokkeert piekprestaties bij een verouderde batterij. Een andere mogelijke oorzaak is het vasthangen en bevriezen van het toestel.

OEM of origineel?

Wij adviseren altijd een originele batterij. Het aantal mAh is in beide batterijen gelijk. Wel zien wij dat het een originele batterij een langere levensduur heeft.

Afspraak maken? Bel: 06-24276167

Wij kunnen waarschijnlijk vandaag nog je iPhone batterij vervangen.

iPhone-batterij-vervangen

iPhone 11 pro batterij vervangen

Batterijen die wij installeren op je iPhone komen rechtstreeks van Foxconn. Dit bedrijf fabriceert al vanaf de eerste dag onderdelen voor oa Apple. Door een nauwe samenwerking met collega’s door heel Nederland, kunnen wij de echte originele batterijen leveren.

iPhone 11 pro batterij conditie controleren

Je kunt de conditie van je iPhone batterij inzien. Dit geeft op het eerste gezicht een indicatie over de daadwerkelijke conditie van de batterij. Maar hoe? Heel makkelijk: ga naar Instellingen -> Batterij -> Batterijconditie. Indien de batterij conditie minder is als 86% raden wij aan de batterij te vervangen. Piekprestaties zullen niet meer worden ondersteund worden.

Maak je iPhone 11 pro reparatie compleet!

Tempered glass +€10

Laat gelijk professioneel en stofvrij een Tempered glass plaatsen van de hoogste kwaliteit!

Siliconencase +€15

Siliconen case met een opstaande rubberen rand wat valschade voorkomt. Prijs elders: €39

Siliconen case

USB kabel +€9

De USB kabel van je iPhone is fragiel. Neem een originele USB kabel als reserve of vervang je oude kabel.

Usb kabel van de iPhone

Met trots presenteren wij onze sterren rating!

Nog niet overtuigd? Dit is wat een aantal klanten over ons zeggen. Alle reviews kun je vinden op onze Facebookpagina.

Geweldig geholpen. Iphone 5 gaf geen extern geluid . Binnen 1 uur klaar! toppy.

Gemmie Kleinjans


Top service! Telefoon in afgeschreven status binnengebracht, zelfde dag weer zo goed als nieuw! Aanrader! Dank!

Joost de Vries

Vanmiddag mijn iPhone gebracht om het scherm te laten vervangen en 3 uur later weer in gebruik.

Marlies Geurts-Bex

Super service kan niet meer zeggen top!

Jessica Roex van Osch

iPhone iPhone 11 pro batterij test

Hoelang moet mijn iPhone 11 pro batterij het volhouden? Deze vraag krijgen wij vaak te horen. In het filmpje hiernaast kun je de test bekijken. Ben je niet tevreden over de batterij capaciteit? Maak dan nu afspraak om je iPhone 11 pro batterij te vervangen.

Haal & Breng service

Heb je geen tijd om langs te komen voor een iPhone 11 pro batterij vervanging? Dan hebben we voor jou de haal & breng service. Plan online de service in dan komen we jouw iPhone 11 pro thuis of op kantoor halen. Na de reparatie brengen we je iPhone 11 pro weer naar je toe. Betalen is mogelijk met Pin of Tikkie. Onze koerier neemt geen contant geld aan.