iPhone 5 scherm reparatie

iPhone 5 scherm reparatie

Is het touchscreen / scherm kapot van je iPhone 5? Laat vandaag nog je iPhone 5 scherm reparatie uitvoeren door een van onze gespecialiseerde monteurs. Wij garanderen de beste prijs van Nederland. Wij kunnen je iPhone 5 scherm reparatie uitvoeren vanaf € 29,00. iPhone Service Limburg beschikt over de beste kwaliteit schermen en service.

 • Reparatie wanneer het jou uitkomt

  Laat je toestel repareren wanneer het jou uitkomt. Neem contact op met onze klanten service voor een afspraak. Je kunt bij ons een reparatie aanmelden tot 19:30 en dezelfde dag nog laten uitvoeren.

 • Parkeren voor de deur

  Geen betaald parkeren en ook niet lang door de regen lopen. Bij ons kun je gratis voor de deur parkeren en gelijk naar binnen lopen. Wel zo makkelijk.

 • Schade rapport voor de verzekering

  Door de jaren heen hebben wij fijne samenwerking opgebouwd met verschillende verzekeringsmaatschappijen. Waarschijnlijk kun je de schade claimen bij de verzekering op vertoon van een factuur en/of schade rapport.

 • Garantie? Jazeker!

  Op elke reparatie geven wij standaard 12 maanden garantie. Kwaliteit en service staat bij ons hoog in het vaandel. Let op: als je kiest voor kopie onderdelen dan hanteren wij een andere garantie termijn.

 • Laagste prijs garantie

  Wij proberen onze prijzen scherp te houden. Daarom hanteren wij een laagste prijs garantie. Heb je een reparatie elders goedkoper gezien? Meld het ons en wij betalen het verschil terug.

 • Alles voor een glimlach

  Klanttevredenheid is onze missie. Niet voor niets scoren wij een 4,9/5,0 onder onze klantenkring. Mocht je niet tevreden zijn of heb je een klacht? Meld het ons!

iPhone 5 scherm reparatie / vervangen

Om je iPhone 5 van een nieuw scherm te voorzien ben je bij ons aan het juiste adres. Is je iPhone 5 scherm kapot en ben je nu opzoek naar een monteur die een scherm reparatie kan uitvoeren? Onze monteurs staan nu voor je klaar en kunnen direct je iPhone 5 scherm vervangen. Een iPhone 5 scherm reparatie wordt bij iPhone Service Limburg door ervaren en vakkundige monteurs uitgevoerd. Wij hebben inmiddels meer dan 12 jaar ervaring in het repareren van alle smartphones en tablets.

Laat vandaag je iPhone 5 scherm reparatie uitvoeren

Waarschijnlijk hebben wij vandaag nog tijd om je iPhone 5 reparatie uit te voeren. Neem contact op met onze klanten service en vraag naar de mogelijkheden. Klik hier om direct naar onze klanten service te gaan.

Touchscreen / Glas vervangen: OEM

€ 29 totaal

Volledig nieuw
Display volledig intact
Gehard glas
6 maanden garantie

Touchscreen / Glas vervangen: Origineel

€ 49 totaal

Volledig nieuw
Display volledig intact
Flexibel glas
12 maanden garantie

Waarom iPhone Service Limburg?

Eerlijke prijzen

12 maanden garantie

Geen oplossing = geen betaling

Gratis onderzoek

Meer dan 12 jaar ervaring

Blijft mijn iPhone SE stofdicht na de reparatie?

Na de reparatie plaatsen wij een nieuwe originele seal terug in de iPhone. Hierdoor blijft stof buiten het toestel.

Moet ik een backup maken van mijn iPhone 5?

Wij adviseren alle klanten voor de reparatie een backup te maken. Het is niet noodzakelijk.

Wat betekend OEM?

OEM staat eigenlijk bekend als ‘High copy’.  De OEM schermen zijn niet origineel van Apple maar vrijwel vergelijkbaar. De kleuren van het beeld kunnen iets minder intens zijn. De werking van de touch word 100% gegarandeerd.

Gaat mijn TouchID verloren na de reparatie?

Nee, de TouchID blijft behouden. Wij plaatsen alles terug in originele staat.

Afspraak maken? Bel: 0624276167

Kom direct langs met je kapot iPhone 5 scherm. Waarschijnlijk kunnen wij je iPhone 5 scherm reparatie vandaag nog uitvoeren!

iPhone X Scherm reparatie door iPhone Service Limburg

iPhone 5 scherm vervangen

Schermen die wij installeren op je iPhone komen rechtstreeks van Foxconn. Dit bedrijf fabriceert al vanaf de eerste dag schermen voor oa Apple. Door een nauwe samenwerking met collega’s door heel Nederland, kunnen wij deze schermen leveren.

iPhone 5 scherm, kopie of origineel?

Deze keuze laten wij over aan jou! Laat je iPhone 5 scherm reparatie uitvoeren met een origineel of kopie scherm.  Kies je voor een goedkoper alternatief? Geen probleem, de prijs zal aanzienlijk gereduceerd worden. Vraag naar de mogelijkheden via onze klanten service.

Maak je iPhone 5 reparatie compleet!

Tempered glass +€10

Laat gelijk professioneel en stofvrij een Tempered glass plaatsen van de hoogste kwaliteit!
iPhone reparatie temp glass

Batterij vervangen +€29

Wanneer de batterij conditie minder dan 80% bedraagt raden wij de batterij te laten vervangen.
iPhone reparatie batterij vervangen

USB kabel +€5

De USB kabel van je iPhone is fragiel. Neem een originele USB kabel als reserve of vervang je oude kabel.iPhone reparatie Usb kabel

Met trots presenteren wij onze sterren rating!

Nog niet overtuigd? Dit is wat een aantal klanten over ons zeggen. Alle reviews kun je vinden op onze Facebookpagina.

Gemmie Kleinjans schrijft:

Geweldig geholpen. Iphone 5 gaf geen extern geluid . Binnen 1 uur klaar! toppy

Joost de Vries schrijft:

Top service! Telefoon in afgeschreven status binnengebracht, zelfde dag weer zo goed als nieuw! Aanrader! Dank!

Marlies Geurts-Bex schrijft:

Vanmiddag mijn iPhone gebracht om het scherm te laten vervangen en 3 uur later weer in gebruik.

Jessica Roex van Osch schrijft:

Super service kan niet meer zeggen top!

iPhone 5 scherm breekbaar?

Hoe breekbaar is de iPhone 5 nou eigenlijk? Deze vraag krijgen wij vaak te horen. Je kunt de test bekijken in het filmpje. Is het voor jou inmiddels te laat? Maak dan nu een afspraak om je iPhone 5 scherm reparatie aan te melden.

Haal & Breng service

Heb je geen tijd om langs te komen voor een iPhone 5 scherm reparatie? Dan hebben we voor jou de haal & breng service. Plan online de service in dan komen we jouw kapotte iPhone 5 thuis of op kantoor halen. Na de reparatie brengen we je iPhone 5 weer naar je toe. Betalen is mogelijk met Pin of Tikkie. Onze koerier neemt geen contant geld aan.

De haal en breng service is mogelijk voor de volgende modellen: