iPhone reparatie Schinnen

iPhone reparatie Schinnen

Een goede en professionele iPhone reparatie Schinnen? Dan kies je voor iPhone Service Limburg, wij gaan er voor zorgen dat je iPhone waarschijnlijk vandaag nog gerepareerd word! Doordat iPhone Service Limburg al 10 jaar bestaat weet je natuurlijk dat je kiest voor een bekende reparateur uit de Regio.

Heb je vragen over je iPhone reparatie? Stuur dan een e-mail naar info@iphoneservicelimburg.nl of bel +31624276167

Onze monteurs zijn een voor een gecertificeerd en opgeleid omdat wij natuurlijk je iPhone vlekkeloos en zonder problemen gerepareerd willen hebben. Ook hebben wij een zéér grote voorraad aan Apple onderdelen. Waardoor de reparatie termijn zo kort mogelijk kan worden gehouden.

Selecteer in het onderstaande overzicht je toestel en vraag gelijk een prijsopgave aan. Staat je toestel en/of klacht er niet tussen? Bel of mail ons.

iPhone kapot, wat nu?

Wat fijn dat je op onze website terecht bent gekomen, hiermee heb je de eerste stap genomen voor het repareren van je toestel. Het meest onmisbare toestel in je collectie is misschien wel je iPhone. Omdat wij van iPhone Service Limburg je graag zo snel mogelijk helpen met het vervangen het scherm, accu of bijvoorbeeld de camera, kun je kiezen voor de iPhone reparatie service van iPhone Service Limburg; Zo ben je weer zo snel mogelijk ‘up and running’!

Omdat wij staan voor snelle service hebben wij de volgende 3 reparatie stappen; Meld je reparatie aan, breng je toestel langs en wij zorgen er  vervolgens voor dat je toestel professioneel gerepareerd wordt. Daarnaast informeren we je natuurlijk altijd over de status van reparatie en of eventuele bestellingen

iPhone 11 Pro Max

iPhone 11 Pro

iphone_11_pro

iPhone 11

iphone xs

iPhone XS Max

iPhone XS

iPhone XR

iPhone X

iPhone X

iPhone 8+

iPhone 8

iPhone 7+

iPhone 7

iPhone 6S+

iPhone 6S

iphone6plus

iPhone 6+

iPhone 6

iphone6-breed-276x276

iPhone 5SE

iphone-se-breed-276x276

iPhone 5C

iphone5s-breed-276x276

iPhone 5S

iphone5s-breed-276x276

iPhone 5

Reviews

Omdat wij bij iPhone Service Limburg het heel belangrijk vinden hoe klanten ons als bedrijf beoordelen, werken wij met het review principe van Facebook. Ben je nog niet overtuigd? Lees dan de reviews klanten die je voorgingen!

Bekijk eens onze reviews, Als de reparatie door ons is afgerond krijg je automatisch een bericht om een review achter te laten, je maakt dan ook nog eens kans op een iPhone 7!.  

Reparatie aanmelden

Ben je inmiddels overtuigd? Selecteer dan nu je toestel en vervolgens de klacht. Wij zullen je reparatie aanvraag z.s.m in behandeling nemen. Kom je er niet uit of heb je verder nog vragen? Neem dan contact met ons op. Wij proberen alle vragen binnen 2 uur te beantwoorden.

Verzekering

Wij werken voor de meest bekende verzekeringsmaatschappijen zoals bijv AEGON, ASR, Noord Hollandsche, Interpolis, Univé, ANWB, Achmea, DAS. Omdat verzekeringsmaatschappijen echter altijd vragen om een schaderapport, helpen wij je hier graag mee.

Originele onderdelen

Aangezien wij werken met originele onderdelen, als legitieme software kunnen wij je kwaliteit garanderen. Daar staat tegenover dat wij niet de allergoedkoopste zijn, maar aan de andere kant wel de beste kwaliteit leveren. Kies je liever voor een goedkoper alternatief? Dan kun je kiezen voor OEM onderdelen. Ook hier kunnen we je mee helpen!

Garantie

Bij iPhone Service Limburg staat kwaliteit voorop. Naast dat wij je apparaat natuurlijk snel willen repareren, gebeurd dit ook met de uiterste zorg. Je krijgt dan ook 6 maanden volledige garantie op de vervangen onderdelen. Mocht je kiezen voor OEM onderdelen dan hanteren wij een afwijkende garantie termijn. Vraag naar de voorwaarden.