IPhone XR Scherm Reparatie

iPhone XR scherm reparatie

Is het touchscreen / scherm kapot van je iPhone XR? Laat vandaag nog je iPhone XR scherm reparatie uitvoeren door een van onze gespecialiseerde monteurs. Wij garanderen de beste prijs van Nederland. Wij kunnen je iPhone XR scherm reparatie uitvoeren vanaf € 39,00. iPhone Service Limburg beschikt over de beste kwaliteit schermen en service.

Reparatie wanneer het jou uitkomt

Laat je toestel repareren wanneer het jou uitkomt. Neem contact op met onze klanten service voor een afspraak. Je kunt bij ons een reparatie aanmelden tot 16:00 en dezelfde dag nog laten uitvoeren.

Garantie? Jazeker!

Op elke reparatie geven wij standaard 12 maanden garantie. Kwaliteit en service staat bij ons hoog in het vaandel. Let op: als je kiest voor kopie onderdelen dan hanteren wij een andere garantie termijn.

Parkeren voor de deur

Geen betaald parkeren en ook niet lang door de regen lopen. Bij ons kun je gratis voor de deur parkeren en gelijk naar binnen lopen. Wel zo makkelijk.

Laagste prijs garantie

Wij proberen onze prijzen scherp te houden. Daarom hanteren wij een laagste prijs garantie. Heb je een reparatie elders goedkoper gezien? Meld het ons en wij betalen het verschil terug.

Schade rapport voor de verzekering

Door de jaren heen hebben wij fijne samenwerking opgebouwd met verschillende verzekeringsmaatschappijen. Waarschijnlijk kun je de schade claimen bij de verzekering op vertoon van een factuur en/of schade rapport.

Alles voor een glimlach

Klanttevredenheid is onze missie. Niet voor niets scoren wij een 4,9/5,0 onder onze klantenkring. Mocht je niet tevreden zijn of heb je een klacht? Meld het ons!

Kom je niet uit de buurt?

Stuur je toestel gratis op!

Bij iPhone Service Limburg kun je zorgeloos en kosteloos je toestel opsturen. Meld de reparatie online aan en lever je toestel in bij een PostNL punt.

iPhone XR scherm reparatie / vervangen

Om je iPhone XR van een nieuw scherm te voorzien ben je bij ons aan het juiste adres. Is je iPhone XR scherm kapot en ben je nu opzoek naar een monteur die een scherm reparatie kan uitvoeren? Onze monteurs staan nu voor je klaar en kunnen direct je iPhone XR scherm vervangen. Een iPhone XR scherm reparatie wordt bij iPhone Service Limburg door ervaren en vakkundige monteurs uitgevoerd. Wij hebben inmiddels meer dan 15 jaar ervaring in het repareren van alle smartphones en tablets.

Laat vandaag je iPhone XR scherm reparatie uitvoeren

Waarschijnlijk hebben wij vandaag nog tijd om je iPhone XR reparatie uit te voeren. Neem contact op met onze klanten service en vraag naar de mogelijkheden. Klik hier om direct naar onze klanten service te gaan.

* Reparatie prijzen zijn enkel van toepassing indien het display geen strepen of vlekken vertoont. Is dit wel het geval, dan rekenen wij een toeslag van 25 euro.

Touchscreen / Glas vervangen

Copy LCD scherm

 • 3 maanden garantie
 • C Kwaliteit ***

 

Touchscreen / Glas vervangen

OEM LCD scherm

 • 6 maanden garantie
 • B Kwaliteit ****

 

Touchscreen / Glas vervangen

Origineel LCD Scherm

 • 12 maanden garantie
 • A Kwaliteit *****

 

Werkt je iPhone XR al een tijdje niet optimaal of vertoont het schade? Dan begrijpen we bij iPhone Service Limburg dat je snel een betrouwbare reparatie wilt. Bij ons kun je eenvoudig online een snelle reparatie inplannen. Veel mensen vrezen dat een snelle en hoogwaardige reparatieservice gepaard gaat met hoge kosten, maar dat is niet het geval bij iPhone Service Limburg. Wij hanteren transparante prijzen, zodat je direct op onze website kunt zien wat de reparatie van jouw iPhone XR zal kosten. Hiermee voorkomen we verrassingen en bieden we een transparante service.

Waarom iPhone Service Limburg?

 • Eerlijke prijzen
 • 12 maanden garantie
 • Geen oplossing = geen betaling
 • Gratis onderzoek
 • Meer dan 12 jaar ervaring
Blijft mijn iPhone XR waterdicht na de reparatie?

Na de reparatie plaatsen wij een nieuwe originele seal terug in de iPhone. Hierdoor kunnen wij voldoen aan de IP67 standaard van Apple. Dit houd in dat de iPhone spatwaterdicht is en volledig stof dicht.

Moet ik een backup maken van mijn iPhone XR?

Wij adviseren alle klanten voor de reparatie een backup te maken. Het is niet noodzakelijk.

Gaat mijn Truetone verloren na de reparatie?

Nee, de Truetone blijft behouden. Wij lezen het oude kapotte scherm uit en zetten de Truetone codes over in het nieuwe scherm.

Gaat mijn FaceID verloren na de reparatie?

Nee, de FaceID blijft behouden. Wij plaatsen alles terug in originele staat.

Afspraak maken? Bel: 06-24276167

Kom direct langs met je kapot iPhone XR scherm. Waarschijnlijk kunnen wij je iPhone XR scherm reparatie vandaag nog uitvoeren!

Gebroken achterkant vervangen

iPhone XR scherm vervangen

Schermen die wij installeren op je iPhone komen rechtstreeks van Foxconn. Dit bedrijf fabriceert al vanaf de eerste dag schermen voor oa Apple. Door nauwe samenwerking met collega’s door Nederland, kunnen wij deze schermen leveren.

iPhone XR scherm, kopie of origineel?

Deze keuze laten wij over aan jou! Laat je iPhone XR scherm reparatie uitvoeren met een origineel of kopie scherm. Op originele schermen geven wij standaard 12 maanden garantie. Kies je voor een goedkoper alternatief? Geen probleem, de prijs zal gereduceerd worden. Vraag naar de mogelijkheden via onze klanten service.

Maak je iPhone XR reparatie compleet!

Tempered glass VA €10

Laat gelijk professioneel en stofvrij een Tempered glass plaatsen van de hoogste kwaliteit! Verschillende opties beschikbaar

Batterij vervangen +€59

Wanneer de batterij conditie minder dan 80% bedraagt raden wij de batterij te laten vervangen.

USB kabel +€15

De USB kabel van je iPhone is fragiel. Neem een originele USB kabel als reserve of vervang je oude kabel.

Usb kabel van de iPhone

Met trots presenteren wij onze sterren rating!

Nog niet overtuigd? Dit is wat een aantal klanten over ons zeggen. Alle reviews kun je vinden op onze Facebookpagina.

Geweldig geholpen. Iphone 5 gaf geen extern geluid . Binnen 1 uur klaar! toppy.

Gemmie Kleinjans


Top service! Telefoon in afgeschreven status binnengebracht, zelfde dag weer zo goed als nieuw! Aanrader! Dank!

Joost de Vries

Vanmiddag mijn iPhone gebracht om het scherm te laten vervangen en 3 uur later weer in gebruik.

Marlies Geurts-Bex

Super service kan niet meer zeggen top!

Jessica Roex van Osch

iPhone XR scherm breekbaar?

Hoe breekbaar is de iPhone XR nou eigenlijk? Deze vraag krijgen wij vaak te horen. Je kunt de test bekijken in het filmpje. Is het voor jou inmiddels te laat? Maak dan nu een afspraak om je iPhone xr scherm reparatie aan te melden.

Haal & Breng service

Heb je geen tijd om langs te komen voor een iPhone XR scherm reparatie? Dan hebben we voor jou de haal & breng service. Plan online de service in dan komen we jouw kapotte iPhone XR thuis of op kantoor halen. Na de reparatie brengen we je iPhone XR weer naar je toe. Betalen is mogelijk met Pin of Tikkie. Onze koerier neemt geen contant geld aan.